Şimdi Ara

ÖZEL ÜNİVERSİTELER HAKKINDA !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Şimdi size şöyle bişey sorucam. Tam burslu özel üniversitede okuma düşüncelerim var. Hal şöyle ki hangi forumu gezsem nişantaşı,gelişim yeni onlardan bişey olmaz. Haliçin adı yok. Beykent,aydın zengin şımarık dolu okunmaz. Yada eğitimleri kötü. Maltepe çıkınca bulamazsın. Okan üniversitesinin kampüsü zor yerde eğitimi sıkıntılı gidilmez. Vs.Vs. böyle gider. Eee arkadaşım burda okuyan, burdan mezun olan ne yapıyor ? Yada öğrencilikten bişey mi anlamıyor. Bilkent falan kazanmayan okumasın o zaman. Konuya hakim arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• up
  • o yorumların çoğu doğru dostum malesef.mümkün olduğunca oraları yazma.ama sana araştırdığım kadarıyla iyi özelleri söyleyim.top seviye dışındakiler

bilgi özyeğin bahçeşehir kadir has yeditepe bunlar iyi okullar (istanbul içi)

tutan varsa düşünme yaz
  • iyi bir devlet okulu olmayınca hemen özel okullar devreye giriyor.Özellerde bilkent iyi evet! onun dışında özeller ise koç sabancı yeditepe bilgi tobb özyeğin falan geliyor o kadar özel okul var ki o dediklerin sonda kalıyor tabiki de
  • bahsettiğin üniversiteler sana kağıt parçası diplomadan başka bir şey katmaz. madem paraya kıyıp vericen, çok iyi araştırma yapman, eğitim yurtdışı vb imkanlarını geliştirmen gerekir.

bence bahçeşehir bilgi yeditepe düşün.
  • Doğrudur tabi arkadaşlar ama ben tam burslu okuyabileceğim yerlere bakıyorum en az %75 burs. Araştırıyorum bakalm süremiz çok.
  • Puanım neye yeterse artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel öğrencilik hakkında !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mimar*ugur kullanıcısına yanıt
    Hocam acıbadem nasıldır tam burslu gideceğim beslenme ve diyetetik? ayrıca tam burslu gidip not ortalaman düşük olursa tam burslu devam edebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyt_ege

Hocam acıbadem nasıldır tam burslu gideceğim beslenme ve diyetetik? ayrıca tam burslu gidip not ortalaman düşük olursa tam burslu devam edebiliyor muyuz?

Acıbadem üniversitesi sağlık adına en iyi üniversitelerden biridir fakat onlarda nota göre burs kesme var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.