Şimdi Ara

Özel Üniversiteler Arası Geçiş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar devlet üniversitelerinde geçiş mümkün ama özellerdede mümkünmü ? misal ben beykent te okursam kadir hasa (özel) mimar sinana (devlet)geçebilirmiyim ?

• geçersin ortalamayı tutturduktan sonra,çok çalışman gerekir yalnız.
  • calısma sorun değil :) ama lys de fark olsada böyle geçiş oluyor yani ?
  • Ben sormuştum baska bı bolum icin. Ortalama 2 üzeri ve kazandığın yılın puanını tutturman lazim birde gecis yaptıgın ilk sene ucretli okuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Ben sormuştum baska bı bolum icin. Ortalama 2 üzeri ve kazandığın yılın puanını tutturman lazim birde gecis yaptıgın ilk sene ucretli okuyorsun.

okul puanını tuttururum ama sınav puanı teki 420 puanlık üniversite diğeri 470 lik bir üniversite :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Ben sormuştum baska bı bolum icin. Ortalama 2 üzeri ve kazandığın yılın puanını tutturman lazim birde gecis yaptıgın ilk sene ucretli okuyorsun.

okul puanını tuttururum ama sınav puanı teki 420 puanlık üniversite diğeri 470 lik bir üniversite :/

Valla orasını bilmiyorum ama bence gecis yapamazsın senin 420 digeri 430 falan olsa belki notların iyi başarılısın diye alırlar ama 470 çok fark var
  • Not ortalamanı yüksek tutman lazım birçok üniversite artık YGS'de aldığın puana bakmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Not ortalamanı yüksek tutman lazım birçok üniversite artık YGS'de aldığın puana bakmıyor.

Okul notlarım çok ama çok iyi olur ilk 5 e girerim ama dediğin gibi sadece notla alacak üniversiteler dediğim gibi var mıdır ? Kadir Has - Mimar Sinan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.