Şimdi Ara

ÖZEL ÜNİVERSİTEDEN DEVLET ÜNİVERSİTESİNE YATAY GEÇİŞ YAPABİLİR MİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene yeditepede fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümüne gitmeyi planlıyorum acaba notumu yüksek tutup istanbul üniversitesine geçebilir miyim istanbul üniversitesinin sitesinde baktım ama tam net bi bilgiye ulaşamadım veya geçebilirsem artıları eksileri nelerdir tam olarak bilgi verebilecek biri var mı acaba ?

• Mutevelli heyetinin insafina kalirsin. Genelde vakif universitelerinden gelenleri kabul etmezler, osym puani tutuyorsa baska tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim istanbul ticaret üniversitesi Psikolojiden İstanbul Üniversitesi Psikolojiye 4.00 ortalama üzerinden 3.70 ile geçti,ve gördüğü 6 ders sayılmadı hepsini yeniden görücek. Zorlugunu sen düşün hocam
  • istanbul üninin yatay geçiş sistemi biraz değişiktir.
    1. yeditepede senden daha yüksek biri başvurursa seni listenin en sonuna atar, yani aynı okuldan sadece bir kişi alır.
    2. puanın istanbul üniye göre ne kadar düşükse şansın o kadar azalır, çünkü puana da bakıyor.
    3. çok yüksek bir ortalama yapman lazım, emin ol sınıfın yüzde doksanı yatay geçiş yapmak ister sadece 3-4 kişi yapabilir..

yani yazarken 4 yıl yeditepede kalmayı göze alarak yaz. geçersen ne ala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.pera -- 2 Temmuz 2015; 16:20:58 >
  • yeditepe tam burslu 22600 ist üni 21800 çok çok aşırı bi fark yok aralarında sıralama olarak bu beni biraz pozitif düşünmeye itti ama özelleri yazmamak en mantıklısı olucak galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.