Şimdi Ara

Ozel universite fiyatlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bu kadar fahis anlamiyorum araba almiyoruz egitim almak istiyoruz.
    Cumartesi sinava giricem ve bahcesehir universitesini istiyorum pek cok acidan bana hitap ediyor fakat adamlar ucmus
    Sanirim sirf bu yuzden beykente ya da yeditepeye gidicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeditepe üniversitesinin yıllığı ne kadar kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Yeditepe üniversitesinin yıllığı ne kadar kardeş ?

19 küsür. Bahcesehir zamlarla 24binlerde 5 bin lira az para mi biriktirince baya buyuk

• Çalış %50 burs kazan, daha fazla çalış %100 burs kazan
  • Adı üstünde özel üniversite oldukları için devlet onlara maddi destek vermiyor. Devletten alamadıkları parayı öğrencilerden almak zorunda kalıyorlar.
  • http://www.akslog.com/2012-ozel-universite-fiyatlari-vakif-yeni-ucretleri.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namsar29 -- 14 Haziran 2012; 16:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Çalış %50 burs kazan, daha fazla çalış %100 burs kazan

Bu sene icin %100 mumkun degil seneye tekrar sinava gireyim diyorum aileme, izin vermiyorlar ozellikle babam Cok karsi cikiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Adı üstünde özel üniversite oldukları için devlet onlara maddi destek vermiyor. Devletten alamadıkları parayı öğrencilerden almak zorunda kalıyorlar.

Haklisin oyle dusununce ama ne bileyim yinede fabrikator cocugu degilim ben. İnsan dusunuyo neden boyle diye

• quote:

Orijinalden alıntı: larryy

quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Yeditepe üniversitesinin yıllığı ne kadar kardeş ?

19 küsür. Bahcesehir zamlarla 24binlerde 5 bin lira az para mi biriktirince baya buyuk

hangi bolum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

http://www.akslog.com/2012-ozel-universite-fiyatlari-vakif-yeni-ucretleri.htm

Dostum bu 2011-2012 ben 2012-2013 doneminde baslayacagim yani bu fiyatlarda eski ne yazik ki.

• quote:

quote:

Dostum bu 2011-2012 ben 2012-2013 doneminde baslayacagim yani bu fiyatlarda eski ne yazik ki.

Kusura bakma dikkat etmemişim.

Bazı üniversitelerin sitesinde yazıyor fiyatlar ama toplu olarak tüm üniversitelerin fiyatlarını bulmak biraz zor.

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakma dikkat etmemişim.

Bazı üniversitelerin sitesinde yazıyor fiyatlar ama toplu olarak tüm üniversitelerin fiyatlarını bulmak biraz zor.

Sorun yok ne kusuru onemli degil

ben bugun buldum fakat bircogu da henuz belirtmemis fiyatlari ama zaten her universiteye de gidilmez. Bakiniz istanbul aydin universitesi. Rezalet bi yer. Gidip gormedim ama 5 tane sozluk okudum biride iyi birsey yazsin.

• Bu arada devlet yemeğe de destek vermediği için normal üniversitede 1,5TL olan yemek özelde en az 6TLdir haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Bu arada devlet yemeğe de destek vermediği için normal üniversitede 1,5TL olan yemek özelde en az 6TLdir haberiniz olsun

Bahcesehir tam merkezde oldugu icin cevresi yemek yiyecek yer dolu birazda o yuzden istiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.