Şimdi Ara

Özel Universite Ek Masraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50-55k bilgisayar mühendisligi tam burslu okumayı düşünüyorum .

İstanbulda devlete puanim yetmiyor ve mecbur özel seçmek zorundayım napicam bilmiyorum

Bursun acısını çıkartmak gibisinden ek masraflar çıkar mi yada şehir dışında okumayı dengeleyecek ?

Yemek/kitap ve bilmediğim masraflar iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLaxp -- 19 Temmuz 2016; 23:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 55k ile tam burslu üni bulamazsın
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt

• valla tam burslu gelir mi gelmez mi bilemem ama o uniden uniye degisir.ben de ozel unideyim 4.sinifim ek masraf oluyor.istenen ders kitaplari ucuz degil(ama zamanla taktiklerini ogrenince ucuza getirebilirsin) onun disinda yemek masraflari yuksektir.guya ogrenci menusu 10 tlye yemek + pilav verio anca :) devlet unilerinde adamlar 25 kurusluk zam gelince ortaligi yikiyolar:)
  • wd1605 kullanıcısına yanıt
    Yemekte aslında önemli degil şehir disinada gitsen yemeği yiyiceksin yani :D
    Kitap masrafları devlete göre cok farklı mi hocam

• bLaxp B kullanıcısına yanıt
    yok cok fark etmez de kimi sozde ogrenci dostu hocalar artik ozalitciyle anlasmis mi ne kitabin ojinalini almayabilirsiniz dio fotokopi olur dio seviniosun cektirmeye bi gidiosun adam orjinal fiyatina cekior :) bide okulda fotokopici varkn hoca disarda bi yerle anlasmis kitap orda :)

yemek konusunda hic de oyle degil kazin ayagi :) mimar sinanda 1.25 idi en son 3 cesit yemek + tatli veya meyve veriodu adamlar.ist unide sanirim 2-3 ogun yemek cikior onlarda da fiyat 2tlnin altinda.10 tl nerde 2tl nerde bide bunu her gune vur :)
  • Özel her anlamda risklidir. Yani köşede sağlam bir para duracak ki yan basarsan sıkıntı olmasın. Aile durumu iyiyse sorun yaşamazsın. Sonucta sen yaz okuluna gittiğinde oradaki hoca para kazanıyor. Allah arabasını değiştirmek isteyen hocalardan uzak tutsun hepimizi. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL TIP ÜCRETLERİ TAM LİSTE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    İstanbulda devlet üniversitesine puanim yetmiyor hocam ailemde şehir dışı istemiyor . Mezuna kalmakta ben istemiyorum mecbur ozeller kaliyor napicam bilmiyorum

Şöyle tabi azımsancak bi miktar değilde hocam şöyle düşündüm ben şehir dışına çıksam o fiyat gene çıkıyor diye

Istanbulda devlete puan yetmiyor.özel e gitsem burs kesilmesi olur mu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

Şöyle tabi azımsancak bi miktar değilde hocam şöyle düşündüm ben şehir dışına çıksam o fiyat gene çıkıyor diye

Istanbulda devlete puan yetmiyor.özel e gitsem burs kesilmesi olur mu bilmiyorum

yok yok artik cogu ozel kolay kolay kesmiyor.cogu 7 sene devam ettiriyor.essek degilsen 4 yillik bolumu 7 senede bitirirsin herhalde :)
    Öyleyse baya iyiymiş hocam kalcagimi düşünmüyorum kalsamda 1sene anca bi konuşmak lazım gibi üniversitelerle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.