Şimdi Ara

Özel Röportaj: Nokia Lumia 920 hakkında merak edilenler, Symbian ve MeeGo... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer güzel bir youtube uygulaması ve radyo olsaydı cidden gözümü kırpmadan geçerdim hadi youtube uygulaması gelir de şimdi sabah yolda giderken dinlemeyi sevdiğin programları dinleyememek sıkıntı.Şu anda youtube uygulaması sadece IE'den mobil siteye yönlendiriyor bu biraz ayıp bence alakasız bir örnek olsa da Wii U'ya bile özel youtube uygulaması var ve konsol avrupada çıkmadı siz düşünün artık.Donanım önemli değil çok işlevsel bir telefon olmasından ve w8 arayüzünün hiç kasmamasından.Bir sıkıntı da birini aramak için bir sürü işlem yapmamız gerektiği gerçeği

  • quote:

    Orijinalden alıntı: senatorlines

    Lumia 920 şu anda piyasanın en iyi telefonu gerek özellikleriyle gerek şekliyle, fakat hala takıntılı olanlar var KAFALARINA YEŞİL ANDROİD işareti peşinde koşanlar veya bilmeden araştırmadan android peşinde konuşanlar, yahu yanımda galaxy S3 kullanan var BÖYLE KAZIK olmaz ki, 4 çekirdek 1,5 telefon fakat hala takılmalar ve beklemeler var ciddi olarak, galaxy S3'ün EKRANI REZALET KURU GÜRÜLTÜ+ benim kullandığım İphone 4S'in yanında güneşte baktığımda İphonede ekranı ÇOK daha NET GÖREBİLİYORUM, S3'te daha bir sürü dandiklik saysam vakit kaybı, SİZ GİDİP TE Lumia 920 veya İphone 4S almayın gidin samzungun KAZIĞINI yemeye devam edin KURU ATRAKSİYON UĞURUNA, fiyatı ucuz diyeceksiniz yahu bu galaxy S3' bu fiyatla bile fiyatı KAZIĞIN BABASI, Telefondan ANLAYAN gider adam gibi telefon alır o da şu anda LUMIA 920, yanımda çalışan biri aldı beyaz LUMIA 920, Galaxy S3-Lumia 920'nin 1/4'ü bile olamaz, DAHA NE DİYEM, HAYIRLISI OLSUN!

    Bazı yerlerde haklı olabilirsin , her akıllı telefon takılabilir s3 de takılabilir , lumia da s3 kadar iyi bir telefon ama s3 tabiki dandik bir telefon değil. Sen s3'ü resmen öldürmüşsün. S3 takılıyor diyorsun olabilir ama s3 dört çekirdek lumia çift çekirdek . İstersen şuradan iki telefonu karşılaştırabilirsin böylece ikisi hakkında fikir sahibi olabilirsin. BURADAN.

    Diğer bir konuya gelirsek samsung'un kazığını yiyorsunuz diyorsun ama bunun samsung ile bir alakası yok malesef bizim ülkemizle alakası var. Her telefonda olduğu gibi s3
    de lumia da ederinden daha pahalıya satılıyor , satılacak bu ülkede. O zaman senin mantığın ile nokia'nın da kazığını yiyoruz.

    Lumia tercih edilmezse , örneğin ben windows 8 den dolayı etmem çünkü daha yeni , android kadar çok uygulamaları yok. Ha şunu da söyleyeyim Lumia 920 kötü bir telefon mu asla on numara olmuş ben beğendim bunu da söyleyeyim ki laflarım sündürülmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 27 Kasım 2012; 22:33:05 >




  • cok sevenı varsa orta ustu segmentte laptop parasını yatırın alete
    yurtdısı fıyatları burda olsa alınabılırde yenı segmentın fıyatı ucuz olur bunlar
    tam tersını yapıyor.o paraya bı orta duzey adnroıd telefon uzerıne bı ps3 hatta kalan parayla cın tablet bıle alınır.

  • Sözlerim sizlere Nokia ve Microsoft;

    Bol bol satın şu telefondan, tutturun piyasada. Yeterli uygulama desteği gelsin, alalım biz de. Kurtulalım Apple'ın hapishanesinden, Google'ın amatör işletim sisteminden, abuk subuk uzakdoğu menşeili telefonlardan.

    "Harmanı koca öküz kaldırır" demiş atalarımız. Bu sözü kanıtlayın bize.

  • O Mikrofon hala yaşıyor mu ya hahahah :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

    quote:

    Orijinalden alıntı: S.SoyluLumiadan önce LG Nexusun incelenmesini beklerdim. Evet ülkemize daha gelmedi ama yanlış hatırlamıyosan daha önce birçok telefon gelmeden önce incelenmişti birkaç haftadır bu incelemeyi beklememe rağmen bi türlü olmadı en kısa zamanda olması dileğyle..
    sdn de var bu arada


    evet sdn de incelememi izledim yoksa android ve lg yi mi ezdiler anlamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: master_axe

    quote:

    Orijinalden alıntı: senatorlines Lumia 920 şu anda piyasanın en iyi telefonu gerek özellikleriyle gerek şekliyle, fakat hala takıntılı olanlar var KAFALARINA YEŞİL ANDROİD işareti peşinde koşanlar veya bilmeden araştırmadan android peşinde konuşanlar, yahu yanımda galaxy S3 kullanan var BÖYLE KAZIK olmaz ki, 4 çekirdek 1,5 telefon fakat hala takılmalar ve beklemeler var ciddi olarak, galaxy S3ün EKRANI REZALET KURU GÜRÜLTÜ+ benim kullandığım İphone 4Sin yanında güneşte baktığımda İphonede ekranı ÇOK daha NET GÖREBİLİYORUM, S3te daha bir sürü dandiklik saysam vakit kaybı, SİZ GİDİP TE Lumia 920 veya İphone 4S almayın gidin samzungun KAZIĞINI yemeye devam edin KURU ATRAKSİYON UĞURUNA, fiyatı ucuz diyeceksiniz yahu bu galaxy S3 bu fiyatla bile fiyatı KAZIĞIN BABASI, Telefondan ANLAYAN gider adam gibi telefon alır o da şu anda LUMIA 920, yanımda çalışan biri aldı beyaz LUMIA 920, Galaxy S3-Lumia 920nin 1/4ü bile olamaz, DAHA NE DİYEM, HAYIRLISI OLSUN!
    Bazı yerlerde haklı olabilirsin , her akıllı telefon takılabilir s3 de takılabilir , lumia da s3 kadar iyi bir telefon ama s3 tabiki dandik bir telefon değil. Sen s3ü resmen öldürmüşsün. S3 takılıyor diyorsun olabilir ama s3 dört çekirdek lumia çift çekirdek . İstersen şuradan iki telefonu karşılaştırabilirsin böylece ikisi hakkında fikir sahibi olabilirsin. BURADAN. Diğer bir konuya gelirsek samsungun kazığını yiyorsunuz diyorsun ama bunun samsung ile bir alakası yok malesef bizim ülkemizle alakası var. Her telefonda olduğu gibi s3 de lumia da ederinden daha pahalıya satılıyor , satılacak bu ülkede. O zaman senin mantığın ile nokianın da kazığını yiyoruz. Lumia tercih edilmezse , örneğin ben windows 8 den dolayı etmem çünkü daha yeni , android kadar çok uygulamaları yok. Ha şunu da söyleyeyim Lumia 920 kötü bir telefon mu asla on numara olmuş ben beğendim bunu da söyleyeyim ki laflarım sündürülmesin.
    http://www.youtube.com/watch?v=wljCcyaC3JU Lumia piyasanın en iyisi konumunda şu an kendine özgü diğer hiçbir cihazda olmayan teknolojilere sahip Bi çok insan uygulama eksikliği çekmez çünkü klasikleşen her cihazda kullanılan uygulamaların çoğu mevcut ve artmaya devam ediyor oldukça hızlı bir şekilde Benim gözümde bu cihaz 1 numara.





  • Hayatında hiç windowsphone kullanmamış adamların bir iki reklam numarası ile saçmalamaları hakikaten hayret verici.Nokia veya htc firma olarak belli bir zaman öncesine kadar büyük firmalardı fakat yenilik kavramından nokia uzaklaşınca şu anki durumuna geldi ..cihazların fiziksel görünümleri tamamiyle yoruma açık kimi beğenir kimi beğenmez fakat kalkıpta daha doğru düzgün uygulaması olmayan (neredeyse 2 yıldır) yaptığı arayüze ram az gitsin güç tüketimi az olsun oyun da oynatmayı versin canım gibi kısıtlamalarla göre kullanıcı dostu ama gerçekte siyah bir arka plan ve bazı renkli kutucuklardan oluşan sıkıcı çirkin bir arayüz ..dahası görsellik adına hiç bir değişim yapamıyorsunuz..bir jb, rom atma , uygulama ekleme durumu bile söz konusu değil.. kaldıki s3 ü eleştiren şahsiyet hangi uzmanlığına dayanarak bunu yapıyor merak ediyoruz.. kazık ancak senin gibi ağzından çıkanı kulağı duymayanların yediği nesne olsa gerek bizler araştırır inceler ondan sonra ya iphone veya android kullanırız...





  • Erdi özüağ adamım benm ya =) çok sempatik lan :)

  • Erdi ÖZÜAĞ, çok bilgili ve karizmatiksin...

  • Nokia Türkiye genel müdürü hanımefendi samimi açıklamalar yapmış, bilgilendirici bir video olmuş.

  • çiçek hanımı görünce nokia ya olan kızgınlığımı unutuyorum:) çok güleryüzlü bi insan. röportaj boyunca güler yüzlüydü. sorulara da mümkün mertebe beklediğim cevapları verdi zaten. normalin dışında bişeyler açıklayacağını beklemiyyordum. hep yazılan çizilen hatta lansmanda söylenilen şeylerin aynısını söyledi. hala nokia ya olan kızgınlığım geçmedi ama. mümkün mertebe nokia almamaya çalışacağım. lumia gerçekten fena değil artıları kadar eksileri de var ama iyi bi telefon genelde. fiyatı çok pahalı hadi o da bi kaç aya düşer diyelim. ama windowsta market sorunu çözülmez. sadece sayı olarak değil yani bütün uygulamalar çıksa bile hepsi paralı olacak. parasız uygulama bulunmayacak. çünkü microsoft markete koyduğu uygulamalardan ciddi meblalar alıyor. adam programı bedavaya vermek istese bile veremez. üzerine kullandığımız için para vermesi gerekir çünkü. bu da olamayacağına göre maketteki uygulamalar paralı olacaktır. ve microsoft u bildiğim için platform yaygınlaştıkça uygulama paraları da artacaktır. ben öyle aşırı derecede uygulama kullanan birisi değilim 5800 kullandığım için öylece ot gibi kullanmaya alışkınım telefonu. ama bi laptop kadar para veriyoruz. bir iki uygulamaya ihtiyaç olsa bir iki oyun kursak ek paralar ödeyeceğiz sürekli. telefonlarda pahalı olunca işin içinden çıkılmıyor. uygun dediğiniz telefon bile 1200 küsür. kaldı ki alsan yalın sade bi telefon. lumia yı lumia yapan bi kamerası zaten onu çıkardın mı herhangi bi wp telefon alırım. 1200 lük modelde de kamera özellikleri yok. kim alır nasıl alır onu bilemiyorum. işin özü fiyatları düşürmeniz gerekecek. bence inceleme için vs. insanlar deli gibi telefon arıyorlar ama satın almak için şu anda bahsettiğiniz kadar kişi can atmıyor.




  • DH: Varolan telefonlara destek sozkonusu. Sunu da merak etmiyor degilim yakin zamanda n9 alan da birsuru kullanici var. Yazilim guncellemelerine devam edecek misiniz?

    Nokia: Asha... Symbian tarafindaysa...Tum akilli urunlerimizi wp sistemine gecirmeye calisiyoruz.

    Nokia geri donmeyi hak etmiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç telefon görmeyenler için güzel

  • MeeGo'dan hiç bahsedilmemiş ki? N9 kelimesi sadece bir kez geçti, o da Symbian'dan bahsedilirken. MeeGo'nun adı bile zikredilmedi. Niye başlığa MeeGo yazılmış anlam veremedim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1981pls

    note2 incelemesi gelmedi..d.h sanırım nokia falan satmaya başlıçak..


    Sen al hediye et donanımhabere,incelesinler videoyu hepimiz seyredelim.

  • Meego artık miladını ve amacını doldurduğu için olabilir hiç bahsinin geçmemesi. Intel Windows8 sayesinde, artacak gözüken işlem gücü ihtiyacından dolayı avucunu ovuşturmaya başladı. Yıllardır direk olmasa bile istenilen birşeydi bu , mobil alanda artan işlem gücü ihtiyacının ortaya çıkması ve Intel'in de bu alanda bastırabilmesi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237


    quote:

    Orijinalden alıntı: dockhanger

    windows markette ucretsiz olmayan bişi yokki windovs yanlış bi secim yaptı androıdle yola cıkmalıydı

    Nokia android ile yola cikmaliydi diyecektin sanirim

    aynen :) pardon :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: master_axe

    quote:

    Orijinalden alıntı: senatorlines Lumia 920 şu anda piyasanın en iyi telefonu gerek özellikleriyle gerek şekliyle, fakat hala takıntılı olanlar var KAFALARINA YEŞİL ANDROİD işareti peşinde koşanlar veya bilmeden araştırmadan android peşinde konuşanlar, yahu yanımda galaxy S3 kullanan var BÖYLE KAZIK olmaz ki, 4 çekirdek 1,5 telefon fakat hala takılmalar ve beklemeler var ciddi olarak, galaxy S3ün EKRANI REZALET KURU GÜRÜLTÜ+ benim kullandığım İphone 4Sin yanında güneşte baktığımda İphonede ekranı ÇOK daha NET GÖREBİLİYORUM, S3te daha bir sürü dandiklik saysam vakit kaybı, SİZ GİDİP TE Lumia 920 veya İphone 4S almayın gidin samzungun KAZIĞINI yemeye devam edin KURU ATRAKSİYON UĞURUNA, fiyatı ucuz diyeceksiniz yahu bu galaxy S3 bu fiyatla bile fiyatı KAZIĞIN BABASI, Telefondan ANLAYAN gider adam gibi telefon alır o da şu anda LUMIA 920, yanımda çalışan biri aldı beyaz LUMIA 920, Galaxy S3-Lumia 920nin 1/4ü bile olamaz, DAHA NE DİYEM, HAYIRLISI OLSUN!
    Bazı yerlerde haklı olabilirsin , her akıllı telefon takılabilir s3 de takılabilir , lumia da s3 kadar iyi bir telefon ama s3 tabiki dandik bir telefon değil. Sen s3ü resmen öldürmüşsün. S3 takılıyor diyorsun olabilir ama s3 dört çekirdek lumia çift çekirdek . İstersen şuradan iki telefonu karşılaştırabilirsin böylece ikisi hakkında fikir sahibi olabilirsin. BURADAN. Diğer bir konuya gelirsek samsungun kazığını yiyorsunuz diyorsun ama bunun samsung ile bir alakası yok malesef bizim ülkemizle alakası var. Her telefonda olduğu gibi s3 de lumia da ederinden daha pahalıya satılıyor , satılacak bu ülkede. O zaman senin mantığın ile nokianın da kazığını yiyoruz. Lumia tercih edilmezse , örneğin ben windows 8 den dolayı etmem çünkü daha yeni , android kadar çok uygulamaları yok. Ha şunu da söyleyeyim Lumia 920 kötü bir telefon mu asla on numara olmuş ben beğendim bunu da söyleyeyim ki laflarım sündürülmesin.
    http://www.youtube.com/watch?v=wljCcyaC3JU Lumia piyasanın en iyisi konumunda şu an kendine özgü diğer hiçbir cihazda olmayan teknolojilere sahip Bi çok insan uygulama eksikliği çekmez çünkü klasikleşen her cihazda kullanılan uygulamaların çoğu mevcut ve artmaya devam ediyor oldukça hızlı bir şekilde Benim gözümde bu cihaz 1 numara.


    S3 un browser performansi cok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1981pls

    note2 incelemesi gelmedi..d.h sanırım nokia falan satmaya başlıçak..


    Sence hangisi daha önemli, S3'ün büyük hali Note 2 mi yoksa neredeyse 2 senedir suskun olan Nokia'nın piyasaya geri dönmeyi planladığı telefon mu?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.