Şimdi Ara

Özel Röportaj: ECS'nin Avrupa Genel Müdürü Chris Day ile konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart üretiminde sektörün köklü isimlerinden biri olan ECS'nin, ülkemizi de içerisine alan Avrupa bölgesindeki en üst düzey temsilcisi olan Chris Day ile konuştuk. Yüksek performans odaklı anakartlara daha fazla yatırım yapmaya başlayan ECS'nin yeni modellerini, Intel X79 ve AMD 990FX tabanlı çözümleri ile anakart pazarıan ilişkin merak edilen detayları ve yeni nesil ekran kartlarının çıkış tarihlerini konuştuk.

• şeker gibi adam ya
  • Donanım Haber yine önemli bir isimle röportaj yapmış. Adam yeni nesil ekran kartlarının Şubat ayında çıkacağını düşündüğünü söylemiş :) Teşekkürler...
  • Aklı başında ve bilgili bir adama benziyor. Geçen seneden bu yana satışlarımız %36 arttı dedi video'nun başında. Türkiye gibi PC işinin azaldığı bir ülkede bu ciddi bir başarı bence. Ama birçok mağazada hala ECS ürünlerini bulabilmek imkansız, nereye gitsem ya Asus ya Gigabyte var. Biraz alternatif ürün satacak adam yokmudur yav. Bence ECS veya diğerlerinin birbirinden hiçbir üstünlüğü yok... En iyi hizmeti en uygun fiyata kim veriyorsa onu tercih ederim her zaman.
  • İlgiyle izledim. Güzel bir röportaj.
  • kullanıcı olarak her zaman daha güçlü alternatifler görmek istiyorum
    bu anlamda ucuzluğun yanında kaliteyide koruma çabası açısından ECS'nin gayret gösterdiğini görmek hoşuma gitti. daha çok alternatif daha iyi rekabet olsun
    güzel röportaj teşekkürler
  • süpersin erdi abi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendini kanıtlamaya çalışan bir marka, tanınmış marakalara göre daha iyi olabiliyor.ECS tasarım dışında performansı iyi
  • Her zamanki gibi yine çok güzel video olmuş. ECS'ye gelirsek, bence tasarıma biraz daha önem verip, orta ile üst segment arasına girecek anakartlara yoğunlaşmalılar.
  • ECS H67H2-I modeli çok küccük hosuma gitti. ECS H67H2-I + 2600k ile birlikte internette benchmarklara baktim asiri küccük olmasina ragmen baya iyi bir sonuçlar/skorlar aliyor! El içi kadar küccük bir anakartinin neler yapabilecegini görmek hos bir sey!
  • resimde sanki Zulfu Livaneliye benzettim ben adami
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow6

resimde sanki Zulfu Livaneliye benzettim ben adami

Zülfü abi duymasın basar fırçayı
  • Çok düzgün konuşmuş adam. Gerçekten ECS'nin kaliteli ürünleri de var. Ve alt segmentin en uygun en sağlam fiyatı en iyi ürünleri ECS'de. Ama röportajda dediği gibi Intel çipsete dönmüşler gibi iyice. Gerçi demin baktım. Giriş seviyesi AMD'ler de var. Ki iyi kullanıcı yorumları da gördüm.
  • chris day'e gerçekten teşekkürler sorduğunuz bütün soruları dogrudan cevap verdi erdi bey'ede böyle bir program yaptıklarından dolayı teşekkürler
  • ECS^den via işlemcili anakartlar bekliyoruz, gerisi çeşit çeşit çeşit.
  • Yeni nesil Fena değil:)
  • 780G ve 790GX chipsetli iki model ECS black serisi kullandım hatta şuan 790GX i kullanmaya devam ediyorum Black serisi ile ECS gerçekten övgüyü hakediyor uygun fiyata bol özellkli ve kaliteli anakartları müşterilerine sunuyor umarım daha fazla black serisi ürünleri görmeye devam ederiz...
  • firmanın adını beyenmediğim için almıyorum !
  • Güzel röportaj, teşekkür ederim.
  • ECS köklü güvenilir bir marka ama Türkiye'de desteğinin az olduğunu söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.