Şimdi Ara

özel olarak bir adet kitap bastırmak istiyorum. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar elimde benim için önemli 60 safalık gün gün yazılmış bir günlük gibi bir şey var ve bunu hediye etmek istiorum birine ama bunu kitap şeklinde yapmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanır mümkünmüdür nasıl olabilir yada daha önce yapanlar varmı aranızda ban yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Konu hakkında ayrıntılı bilgim yok ama matbaalarda yaparlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 13 Ağustos 2006; 2:38:59 >
  • birde her sayfada fon olarak bir resim kullanmak istiyorum şeffaf gibi ama belli olacak bakarken.
  • 3000 adetten az ise matbaada bastırmak ekonomiik olmaz. Az sayıda kopyalama için üniversitelerin çevresinde bulabileceğiniz copy centerlarda laser print ile bastırıp helezon telli ciltle ciltletebilirsiniz. Daha ekonomik olur.
  • yok tek bir adet olacak, ben duymuştum yapanları yani güzel bir cilt ve güzel bir kitap şeklinde yapabiliyorlar ama tabi biraz pahalı olur tam olrak bilmiyorum ama burada yazmanın bir amacıda belki yapan vardır die düşündüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

3000 adetten az ise matbaada bastırmak ekonomiik olmaz. Az sayıda kopyalama için üniversitelerin çevresinde bulabileceğiniz copy centerlarda laser print ile bastırıp helezon telli ciltle ciltletebilirsiniz. Daha ekonomik olur.

+1
  • Renkli laser printer ve scanneri olan her yiğit yapabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekirhalici

Arkdaşlar elimde benim için önemli 60 safalık gün gün yazılmış bir günlük gibi bir şey var ve bunu hediye etmek istiorum birine ama bunu kitap şeklinde yapmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanır mümkünmüdür nasıl olabilir yada daha önce yapanlar varmı aranızda ban yardımcı olursanız çok sevinirim.

matbaada bastırmaya kalkarsan milyarları gözen çıkar 1 adet için
  • çok mantıksız neden milyarları çıkarayım daha önce bunu ypanların olduğunu biliyorum ama işte peki ben cilt konusunda nasıl bir şey yapabilirim bu konuda yardımcı olabilrmisiniz?. ciltleme nasıl yapılır.
  • copy centerlerde ciltletebilirsin.matbaa tek baskı için uraşmaz,uraşırsa da çok para ister.
  • şu bildiğimiz kalın ciltlerden değilmi arkadaşım, üstünde de yazı yazdırabilirmiyim altın yazıile.
  • 1 milyar lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.