Şimdi Ara

özel okuldaki ortamı açıklıyorum. (lise) [edit geldi: son eklemeler yapıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bahsettiğim okul doğa kadar pahalı ve popüler değil ama istanbulda özel üniversiteleri ve 25 yıllık eğitim tecrübesi var. edirne ve istanbulda liseleri var anadolu fen sosyal türleri mevcut. ücret yemeksiz 15 yemek 17.5

ortam ise %30 çalışkan temiz aile çocuğu %20 zeki ve zengin %10 burslu okumaya niyetli odtü tutturacak tipler %40 yiyişmeye gelmiş. 2001'lisinden 98'lisine aynı, her türlü kombinasyon var. 97 li hazırlık okumuş son sınıftakiler 2001'lilere çakıyor. 14 yaşındaki veletler boynuna dövme yaptırmış, saçları kızıla boyatmış. lise sonlar okul kıyafeti giymiyor görende sınava hazırlanır sanar, elinde el çantası/telefon/araba anahtarı geziyor kızlar bi tek sigara ve zippo eksik bunlarda instagramda hilesiz bilmem kaç bin takipçisi olan popüler olanlar. bahçede gezen yok kantin/bahçe de basket/sınıf aralarında takılıyorlar. her sınıfta askılıkların olduğu arka sırayı kapan ve yiyişen bir çift bulunur. tabletli eğitim var ipadleri 40 dakka derste 38 dakika snap çekmek için kullanıyolar. tuvaletler leş gibi sigara kokar ama temizdir. temizlik odasında sigara içenler dolu, görevliler başları yanmasın diye hocalara şikayet edemiyor çünkü velisi hayalı öğrenciler mevcut.

bilmeyenlere duyurulur.

bizim 7 kişilik bi grubumuz var çıkışta yemeğe gider haftasonu takılır içer evlere dağılırız. herkesin manitası okul dışıdır, çakan çakar çakamayan sağ eline devam eder. sınıfta genelde geyik yaparız sadece yüzmeden sonra kantinde çay içeriz.

CSB değildir, 4 senelik tecrübe. düzgün bir lise kazanmadım ve istanbuldaki liselerde uyuşturucuya başlamamak için özel okula gitme kararı aldım.

edit: her tip insan var. serserisinden efendisine. güzelinden çirkine ve yakışıklısına. siz kimseye sataşmazsanız kimse de size sataşmaz. sigaraya edindiğiniz arkadaşlarınız içiyorsa karakterinize bağlı olarak başlama ihtimaliniz var. senede 1 kez kavga çıkar oda sen benim manitayı daha önce bozmuşsun diye olur. devlet liselerinden iyi, eğitimli ve kral hocalar olduğu kadar eğitimli ve karaktersiz hocalarda var. yalaka olursanız 100 alırsınız, bir etkinliğe katılın veya bir spor dalında kupa alın 100 alırsınız. öbür türlü başarılı olsanız bile 85 ten yüksek not alamazsınız sözlü olarak. sınavlar kol gibi. kalma yok, her türlü geçiriyorlar en zıpır öğrenciye bile gerekirse 100 verirler bırakmamak için tecrübeyle sabit. devamsızlık yok, izinli yazarlar veya yazmazlar. ilk hafta arama olur ondan sonra istersen 70 lik viski getir öğlende iç. kapılar açık tutulur öğle tenefüsünde hocalar koridorda olur ama onlar tuvalete bakar sigara içen olmasın diye. telefon derslerde serbest konuşmak hariç, tenefüslerde her şey serbest mobil cihazla ilgili.

edit 2: ingilizce eğitimi güzeldir ve anadolu ve sosyal sınıflara hazırlık opsiyonu vardır. iranlı, amerikan yabancı hocalar var ve türk hocalarda kazanmak için harıl harıl çalışılan üniversitelerden mezun bir sürü uluslar arası proje ve gezi düzenleniyor çift diploma veriliyor. değerlendirirseniz mezun olduktan sonra yer yüzündeki tüm ingilizce sınavlarını geçersiniz almanca eğitimi var ama bir cacık olmaz o kadar diyorum. sınavlardan yüksek not alırsınız ama kendinizi geliştiremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 9 Ekim 2015; 22:14:48 >

• Fatih Üniversitesi sanırım burası
  • Okumadım fakat tercihini özel okuldan yana kullanacaklar için güzel bir yazı olmuştur eminim ellerinize sağlık.Keyifli geceler dilerim. =)
  • Konu ne ben anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 paragraf CSB.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebigmen

Konu ne ben anlamadım?

özel lise ortamını merak edenler için genel özet. okuldan okula farklılık değişse bile okul fiyatına ve okul büyüklüğüne oranla güzel kız veya artist sayısı artar. üniversite değil lise. csb değildir.
  • Ifsa ediyorum: Mef Okullari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mef okulları değil. tahminde bulunanlar olduğuna göre csb değil, benzer ortamlar farklı okullarda da var demek ki.
  • Sağol kardeş bu yazın ile 3. gözüm açıldı Dünya'ya farklı bakıyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolejde okudum 1 sene iğrenç devlete gidin paranızı hiç etmeyin

• Ben 8 sene özel okulda okudum.
    Lisede fen lisesini kazanınca devlet okuluna gitmiş oldum.
    İlkokulda bile yiyişenler, okulda sigara-alkol içenler vardı.
    Ama çoğunluk zengin ve zekiydi.
    Üstelik kızların hepsi güzel, erkeklerin çoğu yakışıklıydı.
    Devlet okuluna geçince şok oldum.
    Sınıfta sigara içen bile yoktu.
    Erkekler kızlarla konuşmuyordu.
    Şu anda bizim lisede bahsettiğin gibi oldu.
    Yiyişenler, sigara-alkol-uyuşturucu kullananlar fazla yok.
    Ama artistlik yapanlar, parasıyla hava atanlar bolca var.
    Adam 12. sınıf Bmw 4.20d cabrio ile okula geliyor.
    Kızlarda mini cooper, Audi A3 gibi araçlar var.
    Zengin çocuğu olmama rağmen, devlet lisesindeki çoğu kişi benden daha zengin.

• hatırladığım kadarı ile genel hatlarıyla editlerde eklemeler yaptım, arada hortlatırım.
  • Orijinalden alıntı: K E N

Okumadım fakat tercihini özel okuldan yana kullanacaklar için güzel bir yazı olmuştur eminim ellerinize sağlık.Keyifli geceler dilerim. =)

knk nerelerdesin yav ne zamandır
    niye eksiliyonuz olm bunu :d =)

• İmkanınız varsa okumayın ama ortam için gidilebilir.

• Özet: Tiki mekani mef okullari. Özel okul degil orasi, özel ama okul değil yani. Geç.

• okumadım. Okuyan vatan hainidir, açık ve net.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.