Şimdi Ara

Özel okul mu devlet okulu mu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

Neden öle dedinki sherlock

Okul öle değil tam tersi başarıya odaklı adı zaten amerikan kültür koleji ve öle gelen her tipi almıyorlar

Ben 10.yilimi yaşayacağım özel okulda. Çok iyi bir okul. Hep burslu okudum fakat:
    Eğer seviyesiz ve züppe (Afedersiniz) kişilerle anlasamazsan o okul sana zindan olur önce buna cevap ver.
    Sonra ailenin durumu ne bilmiyorum ama ben her gün uyduruk yemeklere 10tl veriyordum.
    Çevrenizde o okuldan olacak. Peki sen onlarla gezip tozabilecek misin? Bunlari da düşün

Bu arada kitaplar parayla okulda

İlkokulda da başka bir kolejdeydim züppe tipler çok azdı ve onlar genelde sıkıntı olmaz bana herkesle iyi anlaşan biriyim maddi durumumuzda fena değil ama gitmeme değecek bir yer mi bilmiyorum kararsızım sonuçta gidersem geri dönemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ünide özel düşünmüyorum ama gidersem bile burslu giderim inşallah

Sal nasıl sizce ben aslında sbsden daha yüksek puan aldım ama bu okulu tercih ettim yoksa bir üst okulda tutardı

• quote:

quote:

quote:

Okul öle değil tam tersi başarıya odaklı adı zaten amerikan kültür koleji ve öle gelen her tipi almıyorlar

Ben 10.yilimi yaşayacağım özel okulda. Çok iyi bir okul. Hep burslu okudum fakat:
    Eğer seviyesiz ve züppe (Afedersiniz) kişilerle anlasamazsan o okul sana zindan olur önce buna cevap ver.
    Sonra ailenin durumu ne bilmiyorum ama ben her gün uyduruk yemeklere 10tl veriyordum.
    Çevrenizde o okuldan olacak. Peki sen onlarla gezip tozabilecek misin? Bunlari da düşün

İlkokulda da başka bir kolejdeydim züppe tipler çok azdı ve onlar genelde sıkıntı olmaz bana herkesle iyi anlaşan biriyim maddi durumumuzda fena değil ama gitmeme değecek bir yer mi bilmiyorum kararsızım sonuçta gidersem geri dönemem

Bak okulunu iyi araştır. Para vereceksin ve para az da değil.

Benim okulum 2009da türkiyenin en iyi özel okulu seçildi.
    Türkiye'de sadece 1 tane olan liseden bir tane de onlae açti. Fen ve Teknoloji lisesi.
    Eğitim müthiş denilebilir ve parasını hak ediyor.
    Peki senin okulun hak ediyor mu bunu araştır. Eski eğitimciler bul ve öğretmenleri sor en azindan okulun eski müdürüne ulaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak okulunu iyi araştır. Para vereceksin ve para az da değil.

Benim okulum 2009da türkiyenin en iyi özel okulu seçildi.
    Türkiye'de sadece 1 tane olan liseden bir tane de onlae açti. Fen ve Teknoloji lisesi.
    Eğitim müthiş denilebilir ve parasını hak ediyor.
    Peki senin okulun hak ediyor mu bunu araştır. Eski eğitimciler bul ve öğretmenleri sor en azindan okulun eski müdürüne ulaş

Okulun hocaları sağlam hepsi sivasta tanınmış hocalar zaten geçersem bir arkadaşlar gececeğim onun babası falanda araştırdı baya kaliteli hocalar

• maddi durumunuz el veriyorsa özele git derim.devlet okulları troll kaynıyor derste çok fazla gürültü oluyor vs vs. özel okullarda o tip insanlar olmaz tahminimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurakkocoglu

maddi durumunuz el veriyorsa özele git derim.devlet okulları troll kaynıyor derste çok fazla gürültü oluyor vs vs. özel okullarda o tip insanlar olmaz tahminimce.

Bende öyle düşüüyorum
  • Özele git inanılmaz puan şişiriyorlar.Gerizekalı olsan bile 85 altı diploma notun olmaz.
  • Sanırım özele gidicem çünkü salın eğitimi gerçekten kötü ve iyi bir gelecek için özele gidicem

• züppe azda olsa fena vuruyor hocam bence devlette kal sen
  • Devlette kal. Dershaneye agirlik ver. Okulu bosver
  • Sadece dershane önemli, 100 basan bi okula git iyi dershaneye git kazanırsın sen.
  • ne olursa olsun devlet okulu. her devlet okulu aynıdır. hoca kalitesi falan ayrı. iş öğrencide biter ve ilk 3 sene laylaylomdur.
    ama lise 4 de özel okulu kesinlikle öneririm. okula gitmesen bile devamsızlık olayı sıkıntı olmaz, ayrıca hocalar daha ilgili olur, etüt falan ayarlayabilirler. zaten çoğu özel okulda son sınıfta ders işlenmez öğrenci serbest bırakılır bireysel çalışılır. (bu ortamı devlet okulunda bulamazsın sen çalışıcam dersin arkadaşların çalıştırmaz) isteyene de birebir etüt falan ayarlarlar.
    ama şimdiden gidersen de sen bilirsin maddi durumun imkan veriyorsa neden olmasın. ama lise 4 dışında fazla bi beklentin olmasın.
  • Neden devlette kalayım sizce

Züppe sıkıntı olmaz

• Özel okulu düşünüyorum hocalar çok daha kaliteli ve üzerine düşüyor

Seneye dershaneler kapanıyor tamamen

• Izmir ozel yamanlar lise sine gidiyorum. Eğitimde asiri derecede bir ilgileri var tum hocalarin herseyinizle ilgileniyorlar. Okul tam gün
    Eger ilgilenirsen fiyatlari aciklayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Izmir ozel yamanlar lise sine gidiyorum. Eğitimde asiri derecede bir ilgileri var tum hocalarin herseyinizle ilgileniyorlar. Okul tam gün
    Eger ilgilenirsen fiyatlari aciklayabilirim

Gerek yok fiyata saol ben sadece devket mi özel mi onu soruyorum

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    öyle bişiy yok, en kral ikinci özel okuldan mezunum üsküdar amerikan. lisede devlet daha iyi.
    Dershaneleri kapatamazlar çünkü o zaman herkes 0 çeker.
  • quote:

Neden devlette kalayım sizce

Züppe sıkıntı olmaz

hocam züppe sıkıntı olmaz diyorsun. e arada bir de gezi mezi olacak pahalı böyle karşılayabilirsen git fena olmaz ama eğitimi önemli bence devlette disiplin felan daha iyi olabilir kolejde öyle olmaz pek hocaların pek yaptırımı olmaz ben de 4,5 yıl kolejde okudum ortayı felan orda bitirdim ondan biliyorum
  • özele geç boşver devleti kendin çalışkan değilsen devlette şansın yok he ders çok ilgili değilim diyosan özele geçme devletteki rahatlık yok ben ikisine de gittim biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranium

quote:

Neden devlette kalayım sizce

Züppe sıkıntı olmaz

hocam züppe sıkıntı olmaz diyorsun. e arada bir de gezi mezi olacak pahalı böyle karşılayabilirsen git fena olmaz ama eğitimi önemli bence devlette disiplin felan daha iyi olabilir kolejde öyle olmaz pek hocaların pek yaptırımı olmaz ben de 4,5 yıl kolejde okudum ortayı felan orda bitirdim ondan biliyorum

Ortaokul bende kolejdeydim gezi falan sıkıntı olmaz hatta tam tersi daha iyi olur yurtdışına gezi falan olacak o züpplerde sorum olmaz ben herkesle iyi anlaşırım

Dershaneler ksin kapamıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.