Şimdi Ara

özel numaralı hat almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone da sanırım faturali istediğiniz özel numara bedava diyor. tabi vergiler var. peki bu hatların tarifesi nasıl oluyor 3 ay sonra taşıyabilir miyiz. bir de kontorlu turkcell hattını kapatıp bunun belgesi ile vergiden muaf olabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hat kapatma belgesiyle vergiden muaf olmak diye bir durum var ama insanlara kabul ettiremiyoruz bende turkcell faturalı hat aldım Avea kapatma belgesi getureyim dedim yok öyle birşey dediler..Vodafone da alabilirsiniz istediğiniz gibi numara ekrandan baktirip sectiriyorlar ama tahminimce orta ve üst grup tarifelerle acilir hat mesela red classic gibi

• Tüm hatlar 3 ay sonra taşınabilir çıkan ilk faturaya cayma bedeli ve kalan vergiler yansıtılır tabi

• Yeni hat aldığınızda 3 ay taşıma devir gibi işlemler yapamazsınız, istediğiniz her tarifeden açılır 19 tl likten 125 tl liğe kadar.

Numaralar istediğiniz gibi olabilir sadece takım kuruluş tarihleri (5491231905 gibi) ve birbirini tekrar eden numaralar (5491231414 gibi) 100 tl den başlar.

Her yeni hattın 1 yıl boyunca 75.60 tl toplam vergisi var, her ay 6.40 tl olarak tarifenin üzerine eklenir, yeni hattı alırken taahüt imzalayıp 1 yıl kullanmanız mantıklı. 3 ay sonra taşıyacağım derseniz her ay 6.40 tl ödemediğiniz vergi toptan faturaya eklenir bir de cayma bedeli gelir.

Taahüt imzalamam derseniz de hesap aynı, taahüt günümüzde sadece kelimeden ibaret. Örneğin red classic tarifesi açtırdınız diyelim taahüt verirseniz 70 den 55 e düşer, toplam faturası 61.40 tl gelir 3 ay kullanıp çıkarsanız 15x3 45 tl indirim tutarı artı 56 tl geriye kalan vergiler eklenip ceza olarak gelir. Taahhütsüz kullanınca da aynı hesap söz konusu 3 ay 210 tl fatura ödeyip 56 tl vergi cezasıyla numarayı başka operatöre taşımış olursunuz.

Hesap yaptığınız da taahhütlü yada taahhütsüz her iki şekilde de cebinizden çıkan para 266 tl dir. Taahhütten korkan insanları bu sebeple anlamıyorum ben, aksine ilk tercihiniz taahhüt imzalamak olsun ki vodafone u beğenip 1 yıl kalırsanız ay başına 15 lira karınız olur kalmazsanız da hesap ortada zaten her türlü masraf aynı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.