Şimdi Ara

Özel-normal oyun ping farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ISS türk telekom özel oyunda bakınca 56 ping ama normal oyuna girince ping 76 sabit oluyor böyle bir durumla karşılaşan varmı sorun nedir

• Birlikte oynadığın en yakın host(bölge örn istanbul avrupa yakası) dan oyuncuların ortalama pingi olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Birlikte oynadığın en yakın host(bölge örn istanbul avrupa yakası) dan oyuncuların ortalama pingi olduğu için

wut özel oyundaki pingle ne alakası var
  • özel oyun kurarsan server sana daha ozel bir yaklasim gosterip aranizdaki mesafeyi dusuru.. neyse tamam

• Aynen bende merak ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oyundan oyuna bile değişebiliyor ping bir oyun 60 iken hemen sonraki oyun 75 oluyor internetle alakalı olduğunu sanmıyorum o an ki oyunun oluştuğu serverdaki kısımla veya serverdan kaynaklı yoğunlukla ilgili olsa gerek

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    Normal oyunda 130ken diger bilgisayarda oyundan cikip baska hesapda ozel oyuna girdim 56 ping asiri sacma bi durum anlamiyorum nedenini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Oyundan oyuna 10-20 ping değiştiğini görmüştüm ama o fazlaymış yahu başka birşeyden kaynaklanıyor olmasın birşey açık kalmış veya güncelleme yapıyor olabilir virüs olabilir ne olur ne olmaz bir tarattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Oyundan oyuna 10-20 ping değiştiğini görmüştüm ama o fazlaymış yahu başka birşeyden kaynaklanıyor olmasın birşey açık kalmış veya güncelleme yapıyor olabilir virüs olabilir ne olur ne olmaz bir tarattır.

2 bilgisayar var 2 sindede aynı ping çok garip belkide türktelekomla ilgili bi durumdur arıza kaydı oluşturduk belki çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.