Şimdi Ara

özel no almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vodafoneden özel numara nasıl alabilirimduyduguma göre vodafone extra lardan gidip istiyormuşsun burda vodafone extra da çalışan veya işletmecisi olan birisi varmı yardımcı olabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.YEKE -- 27 Eylül 2010; 10:21:33 >

• anladım şimdi almanın bir yoluyokmu şansımıza düşerse diyemi ekliyicez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

arkadaşlar vodafoneden özel numara nasıl alabilirimduyduguma göre vodafone extra lardan gidip istiyormuşsun burda vodafone extra da çalışan veya işletmecisi olan birisi varmı yardımcı olabilecek

burakyeke arkadaşım oncelikle vodafone extra diye bir şeyin varlığının olmadığını belirteyim.vodafone cep merkezleri mevcut türkiye genelinde.özel numaradan kastın altın numara(örnek :54. 7139111) ise bunu butun cep merkezlerinden temin edebilirsin,lakin istediğin çok daha özel numara ise ( örnek :54. 512 1212) vodafone şu aşamada bunların satışını bildiğim kadarıyla yapmamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

quote:

arkadaşlar vodafoneden özel numara nasıl alabilirimduyduguma göre vodafone extra lardan gidip istiyormuşsun burda vodafone extra da çalışan veya işletmecisi olan birisi varmı yardımcı olabilecek

burakyeke arkadaşım oncelikle vodafone extra diye bir şeyin varlığının olmadığını belirteyim.vodafone cep merkezleri mevcut türkiye genelinde.özel numaradan kastın altın numara(örnek :54. 7139111) ise bunu butun cep merkezlerinden temin edebilirsin,lakin istediğin çok daha özel numara ise ( örnek :54. 512 1212) vodafone şu aşamada bunların satışını bildiğim kadarıyla yapmamaktadır.

aradıgım çok daha özel oalrak belirttiyin şekildeki numara bakalım artık telefonculardan filan ayarlıya bilicemmi olmadı vodafone CEP MERKEZinden birisinden rica edicem gelirse ayırsın diye bu arada hatırlatman için saol CEP MERKEZ"

• tabiki alabilirsin ama özel numaraların fiyatıda çok özel oluyor
  • elimde özel numaralar var ilgileniyorsanız yardımcı olurum. yigitkn@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pötürge -- 27 Eylül 2010; 14:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

tabiki alabilirsin ama özel numaraların fiyatıda çok özel oluyor

aynn abi adamın biri geçen bi numaraya 30,000 tl istedi dedim yuh o fiyata vodafone bayi satın alırım :) uçuk fiyat yazan çok 1,000 tl 5,000 tl kim bi noya okadar para verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla millet bir garip bi ara bende özel numara alıyım dedim vodafone bayiinin birine sordum var ama 60 lira dedi oha dedim bi numaraya 60 lira kalsın hemşehrim
  • 60 liraysa iyi abi adam 30,000 tl fiyat çekti yok böyle bişe yüzyüze olsak dalacaktım amdama
  • quote:

60 liraysa iyi abi adam 30,000 tl fiyat çekti yok böyle bişe yüzyüze olsak dalacaktım amdama

Sen ne diyosun,80.000 isteyen var ya.
  • Bende 542 ve 532 olarak sonu 1907 ve 1905 olarak vardi 1907 olani fb yoneticine iyi fiyata sattim 1905 olanida gs'li taninmis birine verdim.1903 olan bende 3000 tl veren oldu vermedim.542 olarakda cok ozel numara var hepsi ayni bunuda cok istiyorlar ama 94 yilindan beri bende.
  • vodafone silver bayiler özel numara verebiliyor şahsen ben veriyorum gold numara 60 TL civari sistemlerden istediğiniz numara varsa eğerki havuzda istediğiniz numara boş ise faturalı olarak alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

60 liraysa iyi abi adam 30,000 tl fiyat çekti yok böyle bişe yüzyüze olsak dalacaktım amdama

Sen ne diyosun,80.000 isteyen var ya.

off 80 binmi abi içinden neler saymışsındır adama tahmin bile edemiyorum

• Zamanında almadık zengindik simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Zamanında almadık zengindik simdi

yine alırsın abi ilerde eskisinden daha iyi bir durumda olmayacagın ne malum
  • quote:

Forumdan KOBİFONE arkadaşa başvurunuz. Kendisi size yardımcı olacaktır ve güvenilir bir insandır. Gönül kaydı ile işlem yapabilirsiniz.
  • arkadaşım eger bulabilirsen benim numaranın sonu 3301 böyle bir numara istiyorum vodafone olacak 0101--0001--0133
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Bende 542 ve 532 olarak sonu 1907 ve 1905 olarak vardi 1907 olani fb yoneticine iyi fiyata sattim 1905 olanida gs'li taninmis birine verdim.1903 olan bende 3000 tl veren oldu vermedim.542 olarakda cok ozel numara var hepsi ayni bunuda cok istiyorlar ama 94 yilindan beri bende.

Vayy beee :D
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-numara-0532-542-0-542-turkcell-ozel-numara-50438745/detay/
    asıl siz şuna bakın ağzım açık kaldı valla 251.000 lira yuh artık
  • 544 *** 6666
    554 *** 6666
    537 *** 6666

Bu üç numara bana ait ilgilenen olursa pm atsin bana :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.