Şimdi Ara

Özel mesaj gönderemiyorum... Ticaret hayatım bitti ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ByEhLiKeyF Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel mesaj göndermek istediğim zaman ''''Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız'' diye uyarı alıyorum. Wap tan özel mesaj göndermeyi denedim bu seferde cep telefonumdan '' Yanıt bilinmiyor'' uyarısı aldım. Bu sorun başkalarında da varmı diyecem ama bana özel mesaj geliyor. Ben yine de sorayım, varmı acaba başka aynı sorunla karşılaşan. Bu durum 2-3 günden beri böyle. Eğer sadece bende olan bir problemse yönetici arkadaşlardan durumla ilgilenmelerini rica ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 13 Mart 2006; 13:14:05 >

• Yamuk bi durum olduğunda dakkada damlayan yönetici arkadaşlar nerdesiniz..?
  • Özel mesaj atamadığım için durumu yönetici arkadaşlarada bildiremiyorum, Rica etsem konunun linkini sevgili mod larımızdan birine gösterebilirmisiniz.
  • Ya bir Allahın kulu konunun linkini mod lardan birine mesaj atsın be. Lütfen arkadaşlar acil...
  • Kontrol ediliyor
  • Kısa sürede problem giderilirse memnun olurum, gelen mesajları hiç bir şekilde yanıtlayamıyorum..
  • Tık yok henüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 13 Mart 2006; 15:38:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH özel mesaj alamıyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun devam ediyor...
  •  Özel mesaj gönderemiyorum... Ticaret hayatım bitti ACİL YARDIM
  • HERŞEY YOLUNDA GÖZÜKÜYOR ATTIGIN MESAJ YERİNE ULAŞMIŞ YANİ

SEN İKİNCİ DEFA GÖNDERMEYE ÇALIŞINCA OLMAMIŞ DOGAL OLARAK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REQUIEM

HERŞEY YOLUNDA GÖZÜKÜYOR ATTIGIN MESAJ YERİNE ULAŞMIŞ YANİ

SEN İKİNCİ DEFA GÖNDERMEYE ÇALIŞINCA OLMAMIŞ DOGAL OLARAK.

İkincisi falan yok arkadaşım özel mesaj atmayı 1 saat aralıklı 3 saat aralıklı deniyorum yine aynı hata...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.