Şimdi Ara

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
49.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xcarkox

Asker yakınları olanlar iyi bilirler özeltim de görevli olan bir akrabam şu an orada. emin olabilirsiniz.
    ve detaylar geldi askeri harekat söz konusu ilk başta F-16 ve kobra taarruz helikopterleri devrede sonra olasi bi karadan müdaha söz konusu inşallah başarili bir operasyon olucak .

Allah yardımcısı olsun askerlerimizin.
  • Yalan haber mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

Asker yakınları olanlar iyi bilirler özeltim de görevli olan bir akrabam şu an orada. emin olabilirsiniz.
    ve detaylar geldi askeri harekat söz konusu ilk başta F-16 ve kobra taarruz helikopterleri devrede sonra olasi bi karadan müdaha söz konusu inşallah başarili bir operasyon olucak .

Allah yardımcısı olsun askerlerimizin.

http://video.haberturk.com/haber/video/harekatin-ayrintilarini-yigit-bulut-aktardi/52918?csface=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcarkox -- 18 Ağustos 2011; 0:39:05 >

• yorumları okurken sinir küpü oldum ya , herkez ne kadar bilgili hepsi general adayı maşallah bizim insanın bu huyundan nefret ediyorum bi cacıktan çakmaz onun bunun işine burnunu sokar, daha ortada bi olay yok hemen olumsuz yorumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

sınır dışı harekat yapsa suç yapmasa suç sizi memnun edebilmek için neyin yapılması gerekiyor söylesenize? bu kadar akıllıydınız madem neden meclisteki koltuklarda sizin yerinize başkaları oturuyor? şu hükümet pkk yı bitirse "sadece oy almak için bitirdiler" der burdaki bazı kişiler.

bu hükümet terörü bitirmez o ayrı da geri kalanına katılıyorum aynen. ne yaspa suç TSK
  • Birkaç yıl öncesini hatırlayın yine girdik sonra Amerikanın isteğiyle tıpış tıpış çıktık sonucun farklı olacağını düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur.!!
  • şimdi hükümetin niyeti samimi ise meclisteki siyasi hainlerede bi operasyon yapılmalı nasıl ordunun kolunu kanadını budadılar işte hodri meydan pkk yıda budayın bizde size destek olalım.................
  • valla 26 senedır gelen bas bakanlar hep aynı seyı soylemıs bence yaparsa sadece bu sımdıkı basbakan yapar en cesaretlılerı o cunki terorü bıtırır bıtırmesede buyuk ama cok buyuk darbeyi koyar bence
  • Bir kere de bilmediğiniz bir konuda yorum yapmayın. Herkes askeri uzman kesilmiş.
  • Girse suç girmese suç.

Önemli Not: AKP'li değilim HEPAR'lıyım.
  • kimse girdi diye suçlu demiyor çarpıtmayın,davullu zurnalı girmeye ve bu kadar şehit verilmesinin beklenilmesine kızıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 18 Ağustos 2011; 0:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Girse suç girmese suç.

Şimdi Osman Paşa yönetecekti bu operasyonu o yılan şerefsizini bile alır gelirdi.
  • pkknın yayın organlarının kıçı tutuştuğuna göre operasyon başarılı gidiyor inşallah... Allah askerlerimizin yardımcısı olsun...
  • Eşdeğer bir operasyonu BDP için de bekliyoruz. Ama bir daha farklı bir adla parti açmamaları şartıyla. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

quote:

Girse suç girmese suç.

Şimdi Osman Paşa yönetecekti bu operasyonu o yılan şerefsizini bile alır gelirdi.

Paşanın sınırsız yetkilerle gideceği bir operasyonda pkk'nın hiçbir şansı kalmaz zaten.
  • F16'larımızın bombardıman ve operasyon görüntüleri

ABD terör operasyonları

• Her ne şekilde olursa olsun, uzman olmadığımız için boş boş eleştirmek abuk sabuk yorumlar yapmak yerine, destek olalım. Benim güvenim devletede askerede tam, zaten bir bitlik çıkarsa yatsıya kadar çıkar.
  • Bu işin artık sonu gelmeli, Kürt halkıda akıllanmalı buna bir çözüm lazım ne kürt açılımı nede başka birşey artık bu köpekler susturulmalı bu kadar adam gibi yaşayın ülkede.. adam gibi dursaydılar ne batıda nede doğuda bir ayrım olurdu asıl ayrımcılıgı yapan bu provakatörlerin yaptıgı eylemler sonucu kürt halkının bunlara destek vermesi ve pkk'nın bayragını açmaları vs. bir sürü şey artık bunun sonu gelmeli Allah yardımcısı olsun Türk askerinin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

quote:

Girse suç girmese suç.

Paşanın sınırsız yetkilerle gideceği bir operasyonda pkk'nın hiçbir şansı kalmaz zaten.

Yalnız daha tv ye falan da çıkmıyor şu aralar. Televizyonda Osman Paşa'nın yarısı kadar bilgisi olmayan adamlar cirit atıyor resmen terör uzmanı diye. Terörle mücadelede en önemli adamlardan biriydi ama bizim bizans basının bi' tarafları yemiyor heralde tvye çıkarmaya.

• gidip görmüşler sanki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.