Şimdi Ara

ÖZEL İMALAT KASA ÜRETİMİ & MEVCUT KASA MODLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, meslek gereği kasa modlamak adına herşeyi yıllardır yapıyormuşum ama yeni fark ettim maalesef:) ''ÜRETİLEBİLİR'' denecek mantığa uygun herşeye varız.

    istediğiniz şekle, renge, desene, aydınlatmaya sahip (akla uygun olmak kaydı ile sınır yok) ve dizayna sahip özel kasa imalatı yapabiliriz.

    internette araştırıp beğendiğiniz herhangi bir modlu özel üretim kasanın birebiri veya bir kaç modelden harmanlama olabilir, sıfırdan siz tasarlamış olabilirsiniz fark etmez.

    aklınızda ki modeli anlatmaya yeterli olacak somut bir projeniz varsa 3ds max'te 3d görsellerini yaparız, işlemlerine başlarız, kasanın şekline rengine göre süre belirleriz.

    hali hazırda kasası olup modlamak isteyen arkadaşlarada, renk değişimi, karbon kaplama, eskitme boya, resim & motif baskı, pencere açma veya pencere camı renk değişimi, kasa plastiğine veya sacına veya yan kapak camına kabartma veya oyma işlemeler, rgb veya tek renk led aydınlatmalar, çok toz alan kasalara şık çözümler, hatta tamamen kasa dizaynı ile oynamak gibi bir çok konuda yardımcı olurum.

    Şehir dışı işlemlerde kasa kargolamanın maliyetleri yüksek olduğundan dolayı küçük işler için indirimli kargo seçeneğimiz olsada 2 kez düşünelim astarı yüzünü geçiyor bazen.

    Fiyatları başlangıçta tanıtım amaçlı minimumda tutucaz, yapılacak tüm işlemlerde amacın %90ına değilde %100 aynına ulaşmak isteyenlerle numune gönderimi yapılarak çalışılır, bu süreçte şehir dışında ki tüm kargolar alıcıya aittir. mod için kasalar tamamen boşaltılmış olarak gönderilmesi gerekmektedir, kasaların kargo ücreti ve kargoda yaşanabilecek sıkıntılardan sorumlu değilim, iyi forumlar herkese.

    ÖNEMLİ NOT: Bu konunun amacı piyasadaki kasaları daha ucuza üretmek değildir. bazı istisna modeller haricinde fabrika seri üretimi kasaları daha uygun fiyatlara kimse üretemez. zalman z11 ne kadara patlar bize diye soran oluyor. onun gibi en basit kasa modellerini bazen 500-600tl ye üretebilirken en extreme tower modelleri 1000-1500tl arası tutabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutferman -- 30 Ağustos 2016; 1:25:14 >







  • masa içi kasa yapabilir misiniz?
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    yapabiliriz 2 adet yaptık forumdan bir kardeşimize fakat biri şehir dışınaydı bacakları demonte yollamamıza rağmen kargosu baya sağlam tuttu bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hangi şehirdesiniz
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    benim antalya hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutferman -- 25 Ağustos 2016; 17:03:24 >
  • nedir pc deskintoplam maliyeti?
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    ölçüye, modele ve kullanılacak malzemelere göre değişir. netten istediğiniz bir örneği seçin onun üzerinden fiyat verelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nxzt h440 razer edition kasanın aynısı ne kadara yaparsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hali hazırda seri üretimi olan kasaların fiyatları ile özel üretilecek kasa fiyatları (bazı istisnalar hariç) fiyat olarak daha yüksek oluyor. bu konudaki amaç fabrika üretimlerinden daha farklı şeyler üretmek veya modifikasyondur veya o razer kasayı beğeniyorsunuzdur ama daha büyük daha küçük daha uzun daha kısa veya komple gold yada krom kaplama olsa, komple pleksi olsa yerleşik motif logo veya resimler olsun. üretilmeyen bir rengi olsun diyorsunuzdur gibi gibi... fiyat farkı ile istediğiniz modelin revizeli halini almış olursunuz gibi. hiç kimse fabrika üretimi kasalardan daha uyguna size aynı kasadan üretemez. fabrikadan daha uyguna üretebildiğimiz bazı pahalı modeller hariç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basarili
  • ++++
  • PC desk olarak yaptığınız ürünler için örnek fotolar var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 20 Eylül 2016; 14:50:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

    PC desk olarak yaptığınız ürünler için örnek fotolar var mı?

    telefon numaranızı pm den gönderin whatsapptan atayım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.