Şimdi Ara

özel hastanenin gözünü seveyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce devlet hastanesinde 3 gün süren işimi özel hastanede 60 liraya 1 saatte yaptim. kim bulmuşsa bu fikri helal ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acıbadem
  • devlet hastanelerı özelleştirince sakın sesini cıkartma emi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

devlet hastanelerı özelleştirince sakın sesini cıkartma emi .

niye çikartayim ki 50 60 lira için eziyet çekmeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Path Of Exile

quote:

büyük bir hastalık geçirmen dileğiyle

• quote:

quote:

olay bu zaten . sana özel hastaneye gitme ihtiyacı hissettirmeseler hayır efendim benim hakkım olan devlet hastanelerınden yararlanmak istiyorum dıyecektın .suan ise amannn bosversene 60 lıra verırım rahat ederım dıyorsun . 60 lıra bır ıscının bır bucuk gunluk emeğinin karşılığı
  • quote:

quote:

quote:

olay bu zaten . sana özel hastaneye gitme ihtiyacı hissettirmeseler hayır efendim benim hakkım olan devlet hastanelerınden yararlanmak istiyorum dıyecektın .suan ise amannn bosversene 60 lıra verırım rahat ederım dıyorsun . 60 lıra bır ıscının bır bucuk gunluk emeğinin karşılığı

yani maksat para devlete gitsinde ben 1 saatlik iş için günlerce sürünmeye raziyim
    ne de olsa insan devlet icin

@empath hadi gülüm ikile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

daha önce devlet hastanesinde 3 gün süren işimi özel hastanede 60 liraya 1 saatte yaptim. kim bulmuşsa bu fikri helal ya.

11 yıldır özel hastanede görev yapıyorum, 12 lira katkı tutarı alıyor devlet bunun için kavga yapanlar,

burası nasıl özel diyenler,

tahlıl ve cekımlerı 5 dk gecıkınce nasıl bir yer burası devlet hastanesini geçmiş diyenler...

felaket duzeyde cokkkk
  • quote:

daha önce devlet hastanesinde 3 gün süren işimi özel hastanede 60 liraya 1 saatte yaptim. kim bulmuşsa bu fikri helal ya.

Bugün küçük bir işlemini rahatsızlığını sana göre ufak bir meblağ ile giderdin peki ya hiç düşündün mü kronik hastalıkları olanları, büyük cerrahi işlem getirecek hastalıklara sahip olanları yada ileri teknoloji isteyen hastalıklardaki tahlil ücretlerini düşünmeni tavsiye ediyorum.
    Sağlık sistemi artık çöküşe doğru gitmekte hastanelere getirilen puanlama sistemi, sağlık kuruluşlarını sınıflandırmak, geri ödeme sistemindeki ilaçlarda kısıtlamalara gitmek, hasta ve hasta yakınlarından alınan ve alınmaya başlayan büyük miktarlardaki katkı payları ve benzeri işlemler sonumuz hayır olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

11 yıldır özel hastanede görev yapıyorum, 12 lira katkı tutarı alıyor devlet bunun için kavga yapanlar,

burası nasıl özel diyenler,

tahlıl ve cekımlerı 5 dk gecıkınce nasıl bir yer burası devlet hastanesini geçmiş diyenler...

felaket duzeyde cokkkk

şimdi insan bedavaya işlerini yaptirinca sesi çok çikmiyor. Ama para verince paramizla rezil okuyoruz mantiği oluştuğu için parliyorlar. Tabi siz benden cok daha iyi bilirsiniz bu durumu

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani maksat para devlete gitsinde ben 1 saatlik iş için günlerce sürünmeye raziyim
    ne de olsa insan devlet icin

@empath hadi gülüm ikile

neyse gecmiş olsun bir gun kendi paranı kendin kazanırsan olaya farklı bakabılırsın .

• devlette muayene oldum 1 ay sonra ameliyat günü verildi . Ameliyat günü gittim 2 gün önce doktorunuz istifa etti başka doktora tekrar çıkın dendi . Başka doktora çıktım 3 ay sonra ya gün verdi . O gün özel hastaneye gittim çıktıktan sonra devletten. Ertesi gün ameliyat günü aldım ve oldum 350tl karşılığında. Çile bülbülüm çile çoğu zaman. Ne düşürsun nede eksik etsin .

• İnsanlarda memnuniyetsizlik hat safhada.bunda bizlerde dahiliz.. sağlık sektörü çöküşte değil sadece izlenen politika çok yalnış.

Keşke devlet hastanelerimiz de özeller gibi ilgi ve alakalı olsa da insanlar devlet kurumundan rahat rahat hizmet alabilse..

bir çocuk dr u bır dahiliye vs.. vs... sadece bır hekımın devlette baktıgı rakamlar 100 ü geciyor. durum boyle olunca da hastaya ayrıla süreyi siz hesap edin...

bu hekımın konsultasyonları, acıllerı vs..ogle araları dınlenme surelerını de işin içine katınca süre kısalıp kalıyor... Bu hale denetimsizlik te eklenince devlet kurumu

yan gelip yatma yeri oluyr.. Acıkcası özelleri denetledikleri kadar sayın SGK yetkilileri kendi devlet kurumunu denetleseler cok degıl %10-15 oranında denetım yapsalar durum cok daha farklı olur...

Para konusuna gelınce her hızmetın bır bedeli ve karşılıgı var.. devlette calısan bır hekım 5 bın alıyorsa ozeldekı 15 bın alıyor vs.. vs...

yanı kımse kusura bakmasın yalnısta anlamasın o zaman özele gelmeyıp devlet kurumunu tercıh edeceksın..

Saygılar...

• lanet gitsin mesajimu gondermemis telefon. Neyse
    Yazdiklarimdan nasil bir anlam cikardiniz bilmiyorum ama devlet hastaneleri olmasin falan demedim, ima da etmedim.

• Bu kamu kurumlarında maaş alanlar niye alıyor acaba. Devlet kurumları zaten hasta olan insanları canından bezdiriyorsa ve kalite sıfır ise ne anlamı var hizmet vermenin. Bunca harcanan paraya, alınan memura yazık değil mi ?
    Ben memurluk sistemine karşıyım. Kimse yan gelip yatmayacak arkadaş. Devletin yarısı memur olacak bu gidişle. Oldu olacak tüm ülkeyi memur yapsınlarda rahatlayalım.
    Devlet bizim için değil biz devlet için varız bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 18 Ocak 2013; 15:04:06 >
  • Haklısın ama özel hastanelere güvenmek zor. Basit şeylere bile ameliyat diyebilirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.