Bildirim
özel hastaneden alınan raporlar üniversitede geçerli mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Heyet raporu lazım. 3 tane falan doktorun imzası olduktan sonra sıkıntı olmaz sanırım. -
hayır normal rapor geçerli , heyeti sormuyorum. normal raporda özel hastane raporu geçerli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 10 Aralık 2010; 20:54:07 > -
evet -
Normal bir rapor üniversite de nasıl geçerli olabilir ? Yanlış anlamayın sadece merak -
kanka ben daha lisedeyim ama once bi ozel hastahane kavraminin ne oldugunu ozumse
hee profun kisisel tercihini bilemeyecegim ama hukuk ulkesindeyiz -
Devlet hastanesinde çalışıyorum 1 kaç kere böyle bi problem olmuştu yerine göre tabi raporu kabul etmemiş işyeri adam da gelip acilden almak istedi nedenini falanda anlattı işyeri buna özelden degil devletten al demiş para verip almadigin ne malum gibisinden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X