Şimdi Ara

Özel Güvenlik Kursu https://www.pendikozelguvenlik.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel güvenlik personelinin yetiştirilmesi amacıyla, Özel güvenlik şube müdürlüğü ve valilik tarafından gerekli incelemeler ve izinlerle sahip olduğu faaliyet belgesiyle özel güvenlik kursiyerlerine hizmet veren firmamız,

Havalanması ve aydınlatılması özel olarak tasarlanmış en fazla 40 kişilik sınıflarda eğitim vermekte, sahip olduğu yüksek teknoloji ve çağdaş eğitimin gerektirdiği akıllı tahta, projeksiyon ve bilgisayar sistemleriyle kursiyerlerin farklı akılda kalan ve çağdaş eğitim görmeleri sağlanmaktadır.

10 yıllık deneyime sahip yönetim kurulu ve branşında uzman eğitmenlerimiz sayesinde özel güvenlik sınavından başarıyla çıkmanızı sağlayacak eğitimi vermekte ve yüzlerce kursiyerin hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşamaktayız.

Merkez ve şubelerimizin konumlandırılması ve mevkii özellikle tercih edilmiş İstanbul içinde kolay ulaşımı olan merkezi yerler seçilmiştir.

İstanbul dışından gelen kursiyerlerimize konaklama konusunda ücretsiz danışmanlık veren firmamız bu konuda özel güvenlik personeli adaylarının tüm ihtiyaçlarını takip etmekte ve her konuda destek olmaktadır.

Özel güvenlik eğitiminde kullanılan, el detektörü, gaz maskesi, kalkan, cop, kask gibi eğitim teçhizatları her dönemde bakımı yapılmakta veya gerekli görüldüğü durumlarda yenilenmektedir.

Eğitimlerimiz:

SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİ

SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİ

SİLAHSIZDAN SİLAHLIYA GEÇİŞ EĞİTİMİ

SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ

SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ

HİZMET İÇİ ATIŞ EĞİTİMİ

Detaylı Bilgi:
    Pendik Özel Güvenlik Kursu
    Türkiye'nin Lider Özel Güvenlik Eğitim Merkezinde Eğitim Alın
    https://www.pendikozelguvenlik.com

Çağrı Merkezi: 0216 506 18 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxsafa -- 15 Mayıs 2019; 11:56:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.