Şimdi Ara

Özel Günler İçin Abiye Eşarp Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel Günler İçin Abiye Eşarp Modelleri



    Kadınlar tarafından özel günlerde giyilecek giysilere yüksek bir özen gösterilir. Örneğin önemli bir düğün, nişan ya da kutlama gününde giyilecek olan elbise genellikle abiye elbise konumunda bulunmaktadır. Abiye elbiseler birçok farklı model ile birlikte bayanların çok şık bir görünüme sahip olmasını sağlar. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar, abiye giyim ürünleri ile birlikte başörtüsü olarak da abiye eşarp modelleri arasından seçim yapabilirler. Bu ürünler için modern tasarımlar ve estetik görünümler sağlamak amacıyla Aişe Tesettür firması üzerinden ürün seçimi yapabilirsiniz.

    Özel Üretimlerde Abiye Eşarp Modelleri

    Aişe Tesettür firması tarafından çok özel bir şekilde hazırlanan tasarımlar, kalıplar ve kesimler sayesinde üretilen abiye eşarp modelleri çok geniş bir liste oluşturmaktadır. Firmanın web sayfası üzerinden yapabileceğiniz inceleme sayesinde gri, siyah, kırmızı, pembe, yavruağzı, lacivert, yeşil ve sarı gibi birçok farklı renkte eşarp modellerini bulabilirsiniz. Güzel motiflerle işlenmiş ve taş süslemeleri ile birlikte daha estetik hale getirilmiş eşarp modelleri, çok pratik bir kullanım ile birlikte konforlu bir başörtüsü imkanı da sunmaktadır. Özellikle başınızda büyük bir ağırlık gibi bulunan başörtüleri yerine daha hafif bir kullanıma sahiptirler.

    Abiye Eşarp Modelleri İçin Tasarım Estetiği

    Firma tarafından yapılan tasarımlarla abiye eşarp modelleri çok zevkli bir görünüm sunmaktadır. Örneğin şifon abiye eşarplar, sıklıkla tercih edilen modeller olarak zarif bir görünüm ile daha az kumaş kullanımı sayesinde üretilmiş ürünlerdir. Her yeni yılda sezonun trendine uygun bir şekilde üretilen abiye ürünlerin üzerlerinde kullanılan ince taş ve boncuk işlemeleri ile temizlenebilir bir özelliğe sahiptir. Özel günlerinizde tercih ettiğiniz abiye elbiseleriniz ile uyum sağlayacak şal modelleri için aisetesettur.com web sayfasını inceleyebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.