Şimdi Ara

Özel dersi nasıl birinden almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya ortalama yükseltme sınavlarım var ve biyoloji dersi için özel ders alıcam.40 soru var ve bunu öğretmenle bol bol çalışmayı düşünüyorum.Lise 3'e gidiyorum.Şimdi internetten öğretmen araştırdım ve gruplara ayırdım.Şöyleki 3 grup
    1)20-22 yaş arası öğrenci
    2)24-28 yaş arası yüksek lisans master yapan
    3)28+ öğretmen
    Sizce hangisini seçmeliyim.Öğrenim olarak hangisi bana en fazla birşey katabilir ?

• genç biyoloji öğretmenleri bana hep sönük gelmiştir
  • 28+ olacak ki öss geçmişini bilecek
  • Öss geçmişini bilmeli fakat.Benim için önemli olan okul dersleri yani sınavı vermem için.
  • ortalama yükseltme için özel ders mi alacan birde? sok birini sınava olsun bitsin. Benim arkadaş bi arkadaşın yerine girdi ve cebini doldurdu diyebilirim. Öğretmenler sınava giren öğrencinin ismini hatırlamazsa sorun olmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

ortalama yükseltme için özel ders mi alacan birde? sok birini sınava olsun bitsin. Benim arkadaş bi arkadaşın yerine girdi ve cebini doldurdu diyebilirim. Öğretmenler sınava giren öğrencinin ismini hatırlamazsa sorun olmaz sanırım.

Dediğiniz gibi olabilir aslında ama şöyle bir durum var.Okulda öğretmenlerin hemen hemen hepsiyle az çok bir muhabbetim var.Arkadaşlarımında öyle.Durumu riske atmak istemiyorum
  • 28+ ve çok ciddi bi kişilikte olan bir şahsı muhteremle ders yaparsan anlama şansın daha çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gençlerden alma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.