Şimdi Ara

Özel ders vermek istiyorum fakat nasıl öğrenci bulabilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
11.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    matematik fizik kimya da da yardımcı olabilirdim, kimya da ygs olarak. ama genel olarak matematik ve fizikte yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
  • tanıdık berber falan da yok, anca içerideki abiden izin isterim, kırtasiyeden falan izin verirseler öyle asabilirim
  • Kocaeli'nin neresindensin? Ben de kocaelide yaşıyorum arkadaşlardan falan arayan olursa size forum üzerinden ulaşırım. Tabiki arkadaşlara ilk saatin ücretsiz olduğunu söylemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçamayan Süper Penguen -- 23 Haziran 2015; 23:03:03 >
  • Uçamayan Süper Penguen kullanıcısına yanıt
    İzmitteyim kardeş. Söyle gerçekten, ilk saat ücretsiz kesinlikle. Eğer beğenmezlerse devam etmezler. Benim için sakınca yok. Ama beğenirlerse anlaşırız.
  • Uçamayan Süper Penguen kullanıcısına yanıt
    Fizik ve matematik diyebilirsin. Özel ders olmadığı zaman bana internettende ulaşabilir, soru gönderebilirler. Bunu da ekleyebilirsin
  • biri sahibinden.com a ilan vermişti matematik hocası hatta şöyle diyordu verdiğim ödevleri zamanında yapana sınavı kazandırırım diyordu.

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 23 Haziran 2015; 23:10:54 >
  • izmit merkezdeki liselerde özel hoca arayan pek çok öğrenci var hocam reklam yaparsanız bulabilirsiniz
  • AhmetGüler A kullanıcısına yanıt
    Nasıl reklam yapabileceğimi bilmiyorum ki kardeş.
    Liselere gidip öğrencilere broşür mü dağıtayım?:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi

Bende 16 senedir özel ders veriyorum, Matematik&Geometri. Bunlara ek olarak Fizik dersi anlattığım öğrencilerim de oldu.
    Öncelikle şunu belirteyim, senin reklamın yaptığın iş olacak. Bundan dolayı kendini kesinlikle ucuza satma, yani ders ücreti uygun olsun da para kazanırım bi şekilde deme. Piyasayı Öğreci bulmak kolay, ben yıllar önce ilan yapmıştım, A4 kağıdına çıktıa alıp, bunu mahallemden başlayarak yakın çevremdeki yerlere yapıştırdım, özellike boş bina duvarlarına ve beton elektrik direklerine. Bu şekilde 1-2 öğrenci zaten bulursun, ders vermeye başladığında-ki senden memnun kalırlarsa- bu öğrenciler sınıflarında veya çevrelerindekilere senden bahsederler, seni tavsiye ederler, bu şekilde öğrenci sayın gitgide artmaya başlar. Ders ücreti için şunu yapabilirsin, saati 40 TLden anlatıyorum, 2 ders olduğunda 60 liraya verebilirim diyebilirsin. Hatta aynı öğrenci haftada 2 kez ders almak isterse bunu 50 liraya bilr düşürebilirsin, tabiki de zamanı değerlendirecek olan sensin. Öğrenci bulmak için web sitelerini ve forumları da ziyaret edebilirsin, bu iş yıllar önce bu kadar kolay değildi.

Hocam yanlış anlamayın ama ücret biraz az değil mi ben de ders veriyorum da aylık olarak anlaşıyorum. Aylık 300-400 tl alıyorum. Saat ise vermiyorum konumu bitirir giderim diyorum

Ders ücreti çok esnek bir konu, iş yoğunluğumdan 1 senedir özel ders vermiyorum(kuzenlerime anlattıklarım hariç). Geçen sene yukarıda yazdığım gibi 2 saat için 60 lira almıştım, haftada 1 kez yapıyorduk. Saatine 150 liradan anlatan insanlar da var, saygı duyarım. Ancak fiyat; ders verdiğiniz kişinin aile bütçesine, muhite ve tanışıklık durumuna göre değişiyor. Piyasada saatine 20 liradan ders anlatanlar da var, kötüdür demiyorum ancak bunun bir kıstası yok maalesef. Çünkü fiyatı ne kadar çok düşürürseniz, karşı tarafı tutma şansınız bir o kadar artar fakat kendi kalitenizi de azaltmış olursunuz. Ucuz etin suyu yavan olur derler ya, maalesef doğru. Belki saatine 20 liradan ders anlatan kişi, 150 liradan verene göre çok daha kaliteli bir hizmet sunuyordur, kim bilebilir ki bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: hereiam

Valla hiç ilkokulu düşünmedim aslında. Direkt liseyi düşündüm..

İlkokul olursa direk öğrencinin evinde vermek gerekir diye düşünüyorum. Ya da halka açık kütüphanelerde falan. Ben bir de üni1 olacağım ve yurtta kalacağım için nerede verilir bilmiyorum, daha önce hiç özel ders almadım da vermedim de.

İlkokulluya öğretmek kolay olur, dersler kolaydır, defter tutarlar ve önemli olan okuldaki sınavdan yüksek almalarıdır. Teog zaten çok kolay bir sınav. Hakkıyla öğretiriz, çevresine de bahseder dersleri düzelince falan.

Lise öyle değil, ben sınava gireceğim cumartesi günü, yapamadığım sorular var hala. Eğer liseye ders anlatırsam ben ya konuyu önceden konuşacağım ya da 12 değil de 10-11. Sınıf öğrencilerine anlatırım diye düşünüyorum. Sonra "ya bu bi mok yapamıyo bi daha ders almıcam" demesin. Sonuca ulaşırsanız beni de alıntılar mısınız hocam, nerede ders vermeye karar vermeniz benim için önemli de :)

İlkokul öürencilerine ders anlatmanın kolay olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ben yıllardır lise, ortaokul ve ilkokul öürencilerine ders verdim, şunu kesin bir ifadeyle belirtmeliyim ki, en zoru ilkokul öğrencileri. Dersler kolay ona itirazım yok ancak sizde de o çocuğa o dersi anlatacak yeti yok(kendim için de söylüyorum). Çünkü siz ilkokul 1den lise sona kadar olan tüm dersleri/konuları biliyorsunuz ancak o bilmiyor. Onun bilgi dağarcığıyla o konuyu anlatmak zorundasınız ki emin olun çok zor.

Bu tecrübeyle ilkokul hocalarımızın ne denli büyük bir nimet olduklarını şimdi çok daha iyi anlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.