Şimdi Ara

özel ders vermek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
4
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenciyi nereden bulabilirim ? ders vereceğim dokümanı nereden nasıl hazırlayacam bilgisi olan varsa bakabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DAD07C98 -- 10 Temmuz 2020; 15:29:15 >

• Özel ders olarak bunun bilgilerini veriyorum düşünürsen eğer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bafanu B kullanıcısına yanıt

• Ders veren arkadaşlar vardı bir gelsin buraya
  • umarım türkçe dersi vermeyeceksindir.(doküman)

• Öğenci misin eğer öğrenciysen hangi üniversite hangi bölüm kaç yılında mezun oldun hepsi önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    öğrenciyim sıralamalar açıklanınca büyük ihtimal tıp fakültesi gelir orada kendime harçlık çıkarmak için ders vermek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede ekstra not istemek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi şekilde bu işin yapıldığı şehirler İzmir İstanbul ankara küçük yerlerde belli hocalar götürüyor

Yeni baslayacaksan 1 yıl düşük bir ücretle verip iyice kavradiktan sonra fiyat yükseltmeni tavsiye ederim

Not hazırlamanın en kolay kısmı kopyala yapıştır yapmak sevdiğin kaynaklardan eğer internete falan yukselemezsen telif anlamında sorun yaşamazsın

Öğrenci bulmak okuduğun şehre göre değişkenlik gösterir

• MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım sen bu işle uğraşıyodun ortalama ne kadar kazanıyosun
  • sahibinden ilan ver
  • Özel ders için siteler var hocam. Ben onlara kayıt olmustum. Bilgileri doldurup nerelerde ders verebileceğinizi, ders ücretlerini, hangi dersler olduğunu ve kendinizi anlatıyorsunuz. 5'ten fazla öğrencim vardı bi ara da bıraktım sonra vaktim yok diye.

• Önce yakın akrabalardan başla onlar tanıdıklarına söyler oradan yolun açılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Özel ders için siteler var hocam. Ben onlara kayıt olmustum. Bilgileri doldurup nerelerde ders verebileceğinizi, ders ücretlerini, hangi dersler olduğunu ve kendinizi anlatıyorsunuz. 5'ten fazla öğrencim vardı bi ara da bıraktım sonra vaktim yok diye.
    adı nedir acaba hocam hatırlıyor musunuz o sitenin adını
  • CyFrodo C kullanıcısına yanıt
    Özelders, dersburada (böyleydi sanırım) vb. internetten bakarsanız bulabilirsiniz hocam bu tarz siteleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.