Şimdi Ara

Özel ders aldırmak aileye yük müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce aileden bu tür bir istekde bulunmak yük müdür?

• Ailenin durumu iyiyse yük değildir. Hangi ders? Lise dersi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Ailenin durumu iyiyse yük değildir. Hangi ders? Lise dersi mi?

Lise 1 ve 2 açıktaydım sağlık sorunları yüzünden o yüzden mat fizik kimyadan almayı düşünüyorum ailemin durumu iyi sayılır. Yani zengin değiliz tabi ama 11k diyeyim para giriyor eve yetiyor işte. Ama bilmiyorum bi de alıp başaramazsam diye çok korkuyorum.
  • Youtube'da çok iyi hocalar var. Onlardan çalışmayı denedin mi?

Fizik - Umut Öncül

Kimya - Kimya Adası

Matematik - Hocalara Geldik vs.

• quote:

Youtube'da çok iyi hocalar var. Onlardan çalışmayı denedin mi?

Fizik - Umut Öncül

Kimya - Kimya Adası

Hocalara geldik izliyorum da özel ders daha verimli geçiyor. Sence almıyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Fizik - Umut Öncül

Kimya - Kimya Adası

Umut Öncül ve Kimya Adası'nı da bir dene. Hocalara Geldik'ten daha iyi bence onlar. Bu kanallardan çalışıp anlamadığın yerleri hoca tutup sorabilirsin. Böylece daha az özel ders almış olursun. Ailene bahset. Yük olur mu diye sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 29 Mart 2018; 11:42:42 >
  • Ben özel ders önermiyorum. Kaç sene matematik ve fizikten hoca tuttuk ama bir türlü olmadı. Biraz da kişinin kendisinde bitiyor , ben fiziği hiç sevmezdim hala da sevmem öğrenemiyorum o yüzden önyargım var hep. Ama umut öncül gerçekten sevdirmişti fiziği. Özel ders yerine internetten video izle bence soruların olursa da bir hocaya falan sor. İnternette püf noktalar falan var onları da öğrenirsin özel derse hiç gerek kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematiği internetten halledebilirsin

• Ben özel ders aldım o zaman çok lüks bi şeydi :D bi faydasını görmedim ama benden kaynaklı olabilir

• quote:

quote:

quote:

Fizik - Umut Öncül

Kimya - Kimya Adası

Umut Öncül ve Kimya Adası'nı da bir dene. Hocalara Geldik'ten daha iyi bence onlar. Bu kanallardan çalışıp anlamadığın yerleri hoca tutup sorabilirsin. Böylece daha az özel ders almış olursun. Ailene bahset. Yük olur mu diye sor.

Bakacağım. Teşekkürler.

• Ailen zenginse catur çutur al gitsin bu seni vip gibi hissettirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Ailen zenginse catur çutur al gitsin bu seni vip gibi hissettirir

Zengin değiliz keşke olsak.
  • Özel ders almıştım zamanında kaliteli bir hocadan alırsan gerçekten yararlı oluyor tavsiye ederim

• İmkan varsa almalısın öyle şeyler eğitimin için iyi kullanabilirsen yararlı olur.
  • 3 Yıldır özel ders veriyorum, şu ana kadar toplamda 10 öğrencim oldu biri hariç hepsinin de durumları orta direkti. Yani bence artık özel ders lüks olmaktan çıktı, dersaneler de kapandıktan sonra özel derse yönelim arttı ve dersaneye verilen para özel ders için harcanmaya başlandı.
  • Bence alma sende özgüven sorunu çok yüksek ailene boşuna masraf yaptıracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Bence alma sende özgüven sorunu çok yüksek ailene boşuna masraf yaptıracaksın.

Niye öyle dedin ki? :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Bence alma sende özgüven sorunu çok yüksek ailene boşuna masraf yaptıracaksın.

Niye öyle dedin ki? :(

Ne istediğini bilmiyorsun, ne için savaşman gerektiğinden emin değilsin ve savaşırken en ufak zorlukta vazgeçeçek bir karakterde görüyorum seni. Kısaca ailen çok varlıklı yani gelir düzeyi yüksek değilse acı merhamet et yazık insanları bu yükün altına sokma.
  • Genel bir bilgi vereyim. Çok çalışan, insiyatifli bir çocuğa özel ders faydalı olabilir. Süreci sen yöneteceksin ve zor kısımlarda yapamadıklarınla alakalı sadece az miktarda alacaksın ama.

• Matematik ve Geometriyi Behzat Rasuliden al Geo + Mat ( YGS+LYS ) toplam 800-1000 falan tutar. Matematik ve geo yu en iyi böyle hallledersen fulle yakın. Kimya da bir oganik zorlar biyoloji kolay zaten al 1-2 tane konu anlatımlı + sb takıl kafana göre. Fizik içinse youtube + karrağaç ya da nihat bilgin.

Bunların hepsi toplasan 2000 lira etmez şimdi başlasan yetişir çok rahat. Durmadan böyle konular açıyorsun kaç aydır ya harekete geç ya da seneye bu zamanlar mezuna mı kalsam diye ağlarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.