Şimdi Ara

Özdebire girilmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafta başına kadar girmeyi düşünüyordum sonra vazgeçmiştim dandirik bir sınav gerek yok diye. Şimdi telegram gruplarına bakıyorum çoğu grupta mat sorularının çözümlerini atmışlar daha perşembedeyiz tytsine pazar günü girecekler bile vardır. Aytsi tam rezalet tarama gibi paso 11 soruyorlar ve yine şaşırtmamış kimyada organik biyoda bitki matta LTİ yokmuş fizikte de sadece 12.sınıf dalgası varmış. Böyle bomboş bir sınavı abartmayın hatta bundan sonra katılmayın bile

Edit:Youtubeda sosyali yayınlayan değişik bir arkadaş bulundu.ŞİKAYET EDİN Kİ PARA VERDİĞİNİZ TG İYİCE HİÇ OLMASIN
    Link:
    hasan Acaryoutube
    Özdebir 2019 aralık soruları
    https://www.youtube.com/watch?v=AhS61AJYg9Q&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronBow34 -- 19 Aralık 2019; 23:56:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu telegram grubunun linkini atar mısın, biz de bugün girdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atişehinşah A kullanıcısına yanıt
    Sınava daha girmeyip çözümlere ulaşmaya çalışan tehlikeli bir yks adayı mesajı :d

• telegramda falan vermiyorlar inanmıyorum sizin saçma iddialarınıza.
  • İronBow34 kullanıcısına yanıt
    aytsine bugün girdik, yarın tyt var. ayt mat varsa cidden atar mısın link. girdiğime inanman için istersen birkaç soru söyleyeyim. kart seçme sorusu, hesap makinesi logaritma sorusu en çok aklımda kalanlar. iki polinom bir karmaşık sayı vardı,

• Kaç yıldır ilk defa giriyim dedim niye girmediğimi gayet iyi hatırlamış oldum

• Saçma iddia ? :D 3 farklı telegram grubunda tyt mat çözümlerini gördüm kitapçık üzerinde sen inanmamaya devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZDEBİR 2 NETLERİNİZ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atişehinşah A kullanıcısına yanıt
    Tytleri atılmış ayt yok hocam

• Özdebirin ayt si çöp ama tyt si geçen seneye göre baya Bi iyileştirilmiş geçen sene töder gibiydi. Bu sene sağlam baya. Türkiye geneli deneme sınavlarında hep bu sorun var zaten sadece özdebire göre değil. Ama özdebiri yayan daha fazla oluyor. Orası ayrı

• Özelden yamyam gibi soru çözümlerini istiyorlar bir salın abi ya

sadece galeyana getiriyorsunuz böyle diyerek. öyle bir şey olmaz insanları kandırmayın. biz de girdik bugün kitapçığı bile vermediler. özelden göster madem öyle. dediğin gibiyse girmicem bir daha
  • Ya birader hasta mısın durduk yere niye insanları galeyana getireyim sınava girmedim etmedim umrumda değil ne olduğu. Madem kanıt istiyorsun özele gel bir tanesini atayım

• Öyle bir şey olmaz diyecek kadar nasıl kesin konuşabiliyorsun kardeşim? Bundan önceki denemelerinde de daha perşembe - cuma gününden bazı sorular paylaşılıyordu. Adam sana bu konuda niye yalan atsın ki ne gibi bir kazancı olabilir

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    hocam haklısın da napıyım çok sinirlendim bu soruları yayanlara. arkadaşı kastetmedim
  • Özdebir sosyal soruları youtubeda bir kişi tarafından yayınlanmış. 50 beğeniye matları atarım diyor buyrun link sövecekseniz sövün :D

hasan Acaryoutube
    Özdebir 2019 aralık soruları
    https://www.youtube.com/watch?v=AhS61AJYg9Q&feature=youtu.be

Hafta sonu sınava gireceğiz daha kaydolanların yarısı girmedi neden yani neden bu saygısızlık neden sınavın uygulanma tarihi bitsin yolla işte yani çok saçma abi şimdi bomboş olan birisi girip izleyecek sonra aptal aptal sıralamalar önlemi alınmalı bunun ayrıca ayt de konu sınırlaması ne abi Aralık sonunda valla kusura bakmayın da bu kadar sağlam mezun varken 12 ler başarı arıyorsa bu zamana kadar epey yol almaları gerekiyordu bu okulun yaptığı basit bir sınav değil tg bir sınav saçma

• Hocam soruların etrafta dolaşması kurumların suçu herkes kafasına göre yapıyor özdebiri çok suçlayamıyorum ama aytde suçluyorum dalga geçiyorlar resmen. 2020ye giriyoruz 6aydan az süre kalmış olacak ayt matta limit bile sorulmamış. İnsanların önüne 11 taramasını tg diye koymak resmen dalga geçmektir saçmalıktır

Katılıyorum hocam ben bu kadar saçmalamazlar diye ayt parasını ödememiştim türev integralim eksik yeni başlayacağım diye ama aşırı saçma inşallah limit böyle olmaz

• Aytnin eksik sorulması normal zaten. 12 müfredatına göre yapıyorlar. Lti dahil bekliyorsanız girmeniz hata. Sınava az kala yapacakları aytlerde tüm konular olur. Şahsen ben sadece tytye gireceğim

• Fushen F kullanıcısına yanıt
    Bütün yayınlar full ayt yapıyor sadece özdebir tarama yapıyor ben de o yüzden bu saçma tgye girilmez diyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.