Şimdi Ara

ÖZDEBİR YORUMUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik için bugüne kadar girdiğim en zor denemeydi diyemem ama bütün problemler aşırı zaman çalıyordu. Çok fazla zor değildi ama zaman sıkıntısı vardı. Yani evde öylesine çözülse forumda 35ten fazla yapan çok olur. Zor soruların yanında basitler de vardı ama şahsen sınav anında o soruları göremedim. Basit eşitsizlik sorusu vardı mesela,çok basitti ama problemlerin arasında küçücük bir yerdeydi,boşuna gitti o soru.

Fende biyoloji zordu,kimyayla fizik ösym düzeyindeydi. Biyolojide neredeyse her soru eleyiciydi.

Türkçe nasıl geçti en ufak bir fikrim yok. Cevap anahtarı gelince anlayacağım.

Sosyali ÖSYM'ye denkti. Dinde biraz daha kısa ve bilgi soruları sorulabilirdi.

Şahsi kanaatim ÖSYM'nin 2-3 tık üzerinde bir sınavdı. Matematikte saçmalamışlar ama ocak ayındaki sınavda biraz daha hafifleteceklerini umuyorum

• Kardeşim evde Teog falan mı çözüyorsun sen Matematiğin olayı o zaten hızlı çözeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyorayhi K kullanıcısına yanıt
    Niye yazdıklarımı gözünle okumuyosun ki? Ben kolay demedim. Zor diye de ağlamadım. Zamanın yettiği halde düşük yapmışsan gerçekten normalde teog çözüyorsundur
  • Sonuçlar açıklanınca görüşelim .Süre sıkıntısı yaşamışsın Matematikte ağlıyorsun burada

• Nolur yorum yapma, biz teogcular anlamıyoruz seni.
    süre sıkıntısı çektiğimi nerden çıkardın öyle bir şey demedim ki
  • Basit soruları göremedim demişsin bunun nedeni evde Teog çözmen mi yoksa süre sıkıntısı yaşaman mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Yorumum
    3 yıl önce açıldı
    Ben bitmişim. Özdebir sonucum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel yorumlamışsın eline sağlık.Ben şahsen gayet süre sıkıntısı da yaşadım.Matematik girdiğim.en zor denemeydi.Üç dört beşin ortalamanın bir tık üstüyken bu herhalde 4 5 katı daha zordu.türkçe dediğin gibi yorumsuz :D çözerken dönüp kontrol ederim dedim ama felsefebve dine bile vakit kalmadı.

• General kardeş sınavı çok güzel özetlemissin. Mattaki sorular mantıksal açıdan kolay ama islemsel açıdan zor bi sinavdi ben tr 40 fen 35 mat 85 dk ayırdım 38 mat isaretledim hepsini de buldum . Matı bitirdiğimde 12 bosum vardı 30 dk kalmıştı dedim boşver sosyali mata bak iyiki ole yapmisim

• hasanulasli kullanıcısına yanıt
    Sosyali boşverip matematikle uğraşmayı ben de düşündüm de göze alamadım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanulasli

General kardeş sınavı çok güzel özetlemissin. Mattaki sorular mantıksal açıdan kolay ama islemsel açıdan zor bi sinavdi ben tr 40 fen 35 mat 85 dk ayırdım 38 mat isaretledim hepsini de buldum . Matı bitirdiğimde 12 bosum vardı 30 dk kalmıştı dedim boşver sosyali mata bak iyiki ole yapmisim

Sosyal sınavın en kolay kısmıydı bence hocam.Sosyali ortalama olan biri 30 netin üstüne çıkabilirdi.Kişiden kişiye değişir tabi ama 40 Sosyal sorusuna bakmak 10 Mat sorusundan daha karlı olurdu bana kalırsa

• Hocam Zaten büyük risk aldım . Boslarimi eritemesem kötü olan sınav çöp olacaktıbide ben sosyal iyi deil forumda herkes sosyal e zor dio sen iyi calismissin sanırım

işlem hatası falan yapmamışsa ygs1 de kar ygs2de zarar etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.