Şimdi Ara

ÖZDEBİR SON PROVA SINAVINDAKİ MUTHİŞ YIĞILMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 94 tyt 50 ayt ile 30 bin kişide 5100 geldi.

80 tyt 60 ayt yapan arkadaşım da bu sıralamalarda.

özdebire iyiler falan girmiyor, hadi girdiler diyelim de hiç bu kadar kötü sıralama gelmedi.

1 milyona bile dönüştürürsen 80 tyt 60 ayt 150 bine falan tekabül ediyor. yok neden çarpıyorsun diyenler için 3 milyon kişinin sadece 1 tanesini özdebirde kabul ediyorum, çok mu? 30 tyt yapıp giten de var.

cevap anahtarı oluyor diyenler, sene başında hep aynı netleri yapıyoruz hiç bakan olmadı dershanemde. diğer dershanelerde de cevap anahtarından bile haberleti yok.

2020'den çok daha kötüsü gelecek bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosver bunları. 2 hafta kaldı şuracıkta. Odagimizi bunlara çevirmeyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarim hepimiz ileriki hayatlarımızda mutlu oluruz.

• benim siralamam gözükmüyor ya boş

• Tamam

• Şurada 10 gün kaldo bekleyin göreceğiz zaten boş boş insanların moralini bozmayın.

• İyiler girmiyor ne ahaha dershaneler ile sadece özdebir için anlaşan bir ton insan var çevremde ne diyorsun sen usta

• makyol801 kullanıcısına yanıt

Benim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhastManTR -- 15 Haziran 2021; 9:8:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayvan gibi iyiler giriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyiler diye bir kıstas yok bir dershane anlaşıyor dershanenin en berbatları da giriyor en iyileri de giriyor

• asla karşılaştırma yapılacak bir sınav değildi her sorusu çok basitti insan bunu soru diye sormaya utanır dediğim sorular vardı özellikle ayt matematik son derece basitti

• Birey dershanesi gibi dershanenin abv mal mal yayınlar yapıyorlar özdebir yapmıyorlar 10 TL değil 20 verelim desekte yapmıyorlar tek amaçları boş boş yayınları eritmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • withmymask W kullanıcısına yanıt

Kaç netin var?

• sonra neden linç yiyorum diyorsun harbi sıkıntılısın sen

• iq mü düşük hocam sınav kolaydı ve yığılma oldu limit tr genelinde 68tyt netine 90k kişide 5k girildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.