Şimdi Ara

Özdebir netlerimi yorumlar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 73 tyt 24 ayt netim var. Tytde fen sosyal 15 er net tr 25 mat 18. Matta Kaf 2 deyim geometriden eksiğim var. Aytde 9 matematik netim var hiç bir şey bilmiyordum yüksek bile geldi o derece diyeyim. 15 de fen var. Onda en çok eksik fizikte.
    Hedef hamda 10-15k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota97 -- 19 Aralık 2018; 9:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ErolBabaa E kullanıcısına yanıt
    Tyt fen çalışmanın mantığı var mı hocam 10 15 civarı geliyor ayt mi geçeyim yoksa direk?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geo hayat kurtarır geo aban ama geonun hakkını vererek aban iki açı uzunluk sorusunda usatalaşıp geo tamam deme özellikle ayt de bu analitik kısmını çok iyi öğren hayat kurtarır pkob iyi bil mattanda netlerin artacaktır emin ol.
    Ya hocam geometride berbat bir vurgun yedim. Yazın baya çalıştım üçgeni bitirdim karekök tytden çözdüm dedim ben kaptım bu işi. Dershane falan başladı dershane kaynaklarını çözemedim acil aldım onu da çözemedim küstüm kaldı orda. Nerden başlayacağımı da bilmiyorum kaldı öyle.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota97

Ya hocam geometride berbat bir vurgun yedim. Yazın baya çalıştım üçgeni bitirdim karekök tytden çözdüm dedim ben kaptım bu işi. Dershane falan başladı dershane kaynaklarını çözemedim acil aldım onu da çözemedim küstüm kaldı orda. Nerden başlayacağımı da bilmiyorum kaldı öyle.
    başla bir yerden hiç fark etmez hiç olmadı analitiği yala yut ayt de geçen yıl çok can yaktı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.