Şimdi Ara

ÖZDEBİR NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Töderi beğenmiştim ama özdebire hiç girmedim daha önce. Nasıldır? Vereceğim paraya ve zamana değer mi?

• ben de merak ediyorum geçen yıllarda giren arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa seviniriz
  • özdebir nerde kayıt olunacagı bile meçhul kisme bilmiomu anlamadım
  • Geçen sene 2. Denemesinde öyle bir matematik sordular ki sınavdan çıktığımda ağlayacaktım nerdeyse. Matematik ve fiziğe 100dk ayırmama rağmen 20 net matematik yapmıştım. O zaman geometrim kötüydü, geodan 2 doğru mu ne yapmıştım biraz da onun etkisi var ama cidden o sınavda herkes acayip dökülmüştü. Kaliteli olarak burdada fanı baya çoktur ama şahsen ben pek faydalı bir deneme olarak görmüyorum aşırı aşırı aşırı kasıntı.

Not: Yine de gireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen bilimleri dersaneleri/temel liseleri kayıt alıyor diye biliyorum. Soruları zor oluyor diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene özderbirin tum denemelerine girdim.turkiye geneli olan olmayan yaklasik 10 tane .onceki seneki ozdebir sorulari ne kadar kaliteliyse gecen senekiler bir o kadar basit ve kalitesizdi.şu yonden bakarsaniz 2015 ygs de kolay degildi 2016 cok kolaydi.yani bir sekilde sinava paralel soruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZDEBİR 2 NETLERİNİZ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.