Şimdi Ara

Ozan Tufan ve Gençler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takımda oynattığımız Ozan 20 yaşında.Yani diyorum ki Ozan yaşında kendi yetiştirdiğimiz oyuncular varken para verdiğimiz için Ozan ı oynatmak üzüyor.Ozana laf etmiyorum.Kendi genç oyuncularımızı sallamıyoruz ona üzülüyorum.İyi akşamlar.

• bursa güvenmiş o yaşına rağmen bi dünya maç oynatmış pişirmiş sen hangi 20 yaş altı futbolcunu pişirdinde oynasın diyorsun iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

bursa güvenmiş o yaşına rağmen bi dünya maç oynatmış pişirmiş sen hangi 20 yaş altı futbolcunu pişirdinde oynasın diyorsun iyi akşamlar

Pişirmemiz lazım işte onu diyorum.Sana da iyi akşamlar
  • Adamdaki fiziğe bak. 20 yaşında ama güçlü. Bir de Salih'e bak. Teknik de bir yere kadar yardım ediyor. Günümüzde fizik önemli. Messi de küçücük adam ama fiziği ve yere sağlam basışı ayakta tutuyor.
  • Bakın bunu not edin.Ozan Tufan eğer şansı çok yaver gitmezse büyük bir balon olacaktır.Bunu not edin.Ama elbette 7 milyon eder , demek istediğim asla abartıldığı gibi bir yıldız olamayacağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: good16

Bakın bunu not edin.Ozan Tufan eğer şansı çok yaver gitmezse büyük bir balon olacaktır.Bunu not edin.Ama elbette 7 milyon eder , demek istediğim asla abartıldığı gibi bir yıldız olamayacağı.

Hangi takımlısın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: good16

Bakın bunu not edin.Ozan Tufan eğer şansı çok yaver gitmezse büyük bir balon olacaktır.Bunu not edin.Ama elbette 7 milyon eder , demek istediğim asla abartıldığı gibi bir yıldız olamayacağı.

Hangi takımlısın kardeş

objektif bir fenerbahçeliyim ama ozan bu maçta gerçekten iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz alt yapımızı kapatalım boşuna masraf etmeyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.