Şimdi Ara

Oyunun icindeki gizli muzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • /script PlaySoundFile("Sound\\Music\\GlueScreenMusic\\BCCredits_Lament_of_the_Highborne.mp3")

lament of highborne :=)

(not Warcraft studio programıyla tarafımdan bulunmus slywannas,(yada bole bisiy yazamiyom) tarafindan soylenmistir)

• Gizli değil bu müzik blood elf mekanında bi questin sonunda sylvannas söylüyor. Ghost lands de sylvannasa kardeşinin hediye etttiği kolyeyi buluyosunuz ( tabi hala canlı olduğu zamanlarda) gidip sylvannasa götürüyosunuz o da hüzünlenip şarkı söylemeye başlıyor ki hakikaten çok hüzünlü bi şarkı...

Video : http://www.youtube.com/watch?v=ipQBFDb_SFI

Sözler

Anar'alah, Anar'alah belore
    Sin'dorei
    Shindu fallah na
    Sin'dorei
    Anar'alah
    Shindu Sin'dorei
    Shindu fallah na
    Sin'dorei
    Anar'alah belore
    Shindu Sin'dorei
    Shindu fallah na
    Sin'dorei
    Anar'alah belore
    Belore

By the light, by the light of the sun
    Children of the blood
    Our enemies are breaking through
    Children of the blood
    By the light
    Failing children of the blood
    They are breaking through
    O children of the blood
    By the light of the sun
    Failing children of the blood
    They are breaking through
    O children of the blood
    By the light of the sun
    The sun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss332 -- 16 Mayıs 2007; 15:44:01 >

• Evet o görevi bende yaptım çok güzel söylüyordu o şarkıyı ( Sonuna kadar dinlediydim o şarkıyı )
  • Burning Crusade Hüsranı başlıktı konuda vermiştim bir link burayada yazayım ::)
    http://blizzplanet.com/content/651/
  • Bu şarkıyı undercityde her gidişimde duyuyorum neresi gizli acaba.
  • bunun özelliği slyvanası'ın söylemesi maziyi hatırlarken
  • Hmm bende bu questi yapmıstım ama müzikler kapalı oldugu için duyamamısım :S mal mal sylvanasın yaptıgı büyüye bakmıstım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV dosya adi ne olmali?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de dinledim bu şarkıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher

Hmm bende bu questi yapmıstım ama müzikler kapalı oldugu için duyamamısım :S mal mal sylvanasın yaptıgı büyüye bakmıstım :D

• omg ne kadar gizli. adam arastırmıs bulmus yalan söluyosunuz olum. adam bulmus iste. xibus tan alıntıdır yazmamış terbiyesiz blizzard
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

omg ne kadar gizli. adam arastırmıs bulmus yalan söluyosunuz olum. adam bulmus iste. xibus tan alıntıdır yazmamış terbiyesiz blizzard

• Wow'u bu kadar iyi bir oyun yapanda böyle küçük detaylar bence.Tşkler bilgi için wowa olan hayranlığım 1 kat daha arttı
  • Gizli detay falan değil bu. Oyunun içinde olan bütün müziklerin kodları var. Bu da bir görevde çalan müzik. Yani ben bu kodlarla istersem Ragnaros'u böğürtebilirim shattrahtın göbeğinde gezerken...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.