Şimdi Ara

Oyunun hangi versiyon oldugunu anlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkada$lar dün iki adet xbox360 oyunu aldım bunlar topspin2 ve fight round3 ama ikisinide çalı$tıramadım benim makinam ntsc-u fw yapılmılmı$tır yani ben alırken ole dediler bu oyunların hangi konsol için oldugunu anlayabileceğim bir program varmıdır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyun Sürümünü Öğrenme: Adım Adım Kılavuz

Oyun sürümünü öğrenmek, oyunla ilgili güncellemeleri veya düzeltmeleri yüklemen ve sorunları gidermen için önemlidir. Oyunun sürümünü farklı yöntemlerle öğrenebilirsin. İşte oyun sürümünü öğrenmek için izleyebileceğin adımlar:

• Oyun İstemcisine Bak: Bazı oyunlarda, oyunun sürüm numarası ana ekranda veya ayarlar menüsünde görüntülenir.

• Oyun Dosyalarını Kontrol Et: Oyunu yüklediğin klasöre git ve "sürüm" veya "versiyon" içeren bir dosya ara. Dosyanın adı veya içeriği sürüm numarasını içerebilir.

• Geliştiricinin Web Sitesini Ziyaret Et: Oyunun resmi web sitesini ziyaret ederek sürüm numarasını ana sayfada veya destek bölümünde bulabilirsin.

• Oyun Forumlarını veya Reddit Konularını Araştır: Diğer oyuncular genellikle oyunun en son sürüm numarasını oyun forumlarında veya Reddit konularında paylaşırlar.

• Günlük Kayıtlarını İncele: Bazı oyunlar, oyunun sürüm numarasını içeren günlük kayıtları oluşturur. Bu günlükleri oyunun kurulum dizininde bulabilirsin.

Eğer "Snowrunner" oyununun sürümünü öğrenmek istiyorsan, yukarıdaki adımları uygulayabilirsin. Ek olarak, oyunun ana ekranına giderek sürüm numarasını doğrudan görebilirsin.

Oyunun sürümünü öğrendikten sonra, varsa güncellemeleri indirip yüklemeyi unutma. Bu, en son özellikleri ve düzeltmeleri alman ve oyun deneyimini iyileştirmen için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • var ama dosya halinde iken o şekilde kontrol edebilirsin şu an anlayamassın ama ya pal dir ya japan
  • pc de de anlayamam mı?
  • Anlayamazsın. Oyunları çalıştırmaya kalktığında, bölgenin değişik olduğundan bahsediyorsa eğer anlamaya da gerek yoktur zaten. Oyunları gidip değiştir. Ama başka bir sorundan dolayı ise, bölgede bir sorun yoktur ama disklerde bir sorun vardır büyük ihtimalle. Yine gidip değiştirmen gerekecek. Bahsettiğin iki oyun da, bölge sınırlaması olan oyunlardır. Dikkat ederek almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilksav

var ama dosya halinde iken o şekilde kontrol edebilirsin şu an anlayamassın ama ya pal dir ya japan

dvd mulleter ile mümkün ilksav kardeşim.browse iso yerine browse dvd seçip dvdrom dan oynu gösteriyorsun.oynun bütün secelesini çıkartıyor..

büyük ihtimalle oyunlarda sorun vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: ilksav

var ama dosya halinde iken o şekilde kontrol edebilirsin şu an anlayamassın ama ya pal dir ya japan

dvd mulleter ile mümkün ilksav kardeşim.browse iso yerine browse dvd seçip dvdrom dan oynu gösteriyorsun.oynun bütün secelesini çıkartıyor..

büyük ihtimalle oyunlarda sorun vardır.

Evet aynen arkadaşım haklısın dvd mulleteri belirtmedim daha derinlere inmeyeyim diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.