Şimdi Ara

Oyunun geleceği var mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zamanki gibi forumda malum QQ konuları, riotun son zamandaki aptallıkları vsvs.

Bu konuda tartışalım buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyandalee

Her zamanki gibi forumda malum QQ konuları, riotun son zamandaki aptallıkları vsvs.

Bu konuda tartışalım buyrun

en az 4 sezon daha oynanır yeni haritada sonra 2 sene ara verir ve league of legends 2 diye tekrar çıkar bknz DOTA2
  • hiç bir oyunun olmadığı gibi lolun da bir geleceği yok. bir gün bu oyunlar da mazi olacak. öyle olmasa ultima onlinelar vs. bitmezdi
  • Çocuk sayısı hızla artıyor, eloboostlara da çözüm bulunamıyor. Zamanla oyuncu kitlesi azalacaktır. Dota'dan başka iyi bir alternatif çıkarsa bir saniye durmam şahsen. Eskiden lol oynarken eğlenirdim, şimdi eğlenmeyi bırak sinirden ağlayacak duruma geliyorum. 14-15 yaş çocukların ana avrat düz gitmesi sinirlendiriyor fazlasıyla.

Ama en az 2-3 sezonu daha var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawlss

Çocuk sayısı hızla artıyor, eloboostlara da çözüm bulunamıyor. Zamanla oyuncu kitlesi azalacaktır. Dota'dan başka iyi bir alternatif çıkarsa bir saniye durmam şahsen. Eskiden lol oynarken eğlenirdim, şimdi eğlenmeyi bırak sinirden ağlayacak duruma geliyorum. 14-15 yaş çocukların ana avrat düz gitmesi sinirlendiriyor fazlasıyla.

Blizzard yeni moba çıakrdı heroes of the storm olması lazım denemekte fayda var. Lola alternatif.
  • bu oyunun daha çok geleceği var sürekli güncelleniyor oyun bişeyler değişiyor geliyor gidiyor etkinlikler turnuvaları falan kolay kolay bitmez en fazla ne olur 3 4 sene sonra metin2 gibi çoluk çocuk tamamen istila eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briareus25

quote:

Çocuk sayısı hızla artıyor, eloboostlara da çözüm bulunamıyor. Zamanla oyuncu kitlesi azalacaktır. Dota'dan başka iyi bir alternatif çıkarsa bir saniye durmam şahsen. Eskiden lol oynarken eğlenirdim, şimdi eğlenmeyi bırak sinirden ağlayacak duruma geliyorum. 14-15 yaş çocukların ana avrat düz gitmesi sinirlendiriyor fazlasıyla.

Blizzard yeni moba çıakrdı heroes of the storm olması lazım denemekte fayda var. Lola alternatif.

Elimdeki hesabı altına 1-2 güne çıkarırsam bir dahaki sezon başlayana kadar LOL'e girmeyeceğim. Bu arada mutlaka bakarım bu oyuna. Teşekkür ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

weste geç kurtul şahsen ben öyle yaptım şu anki oyunlarım acaip eğlenceli ve çok zevk veriyor yenilsem bile üzülmüyorum :D
  • Konsollar varken pc oyunları çıksa ne olacak bitse ne olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme65

quote:

weste geç kurtul şahsen ben öyle yaptım şu anki oyunlarım acaip eğlenceli ve çok zevk veriyor yenilsem bile üzülmüyorum :D

Tüm arkadaşlarım Türkiye'de oynuyor ya. Oraya geçsem yalnız kalacağım biliyorum. :D
    Bu yüzden orada da bir hesap açmıştım, 14 leveldi sanırım.

• 2-3 yıl daha popüler olarak ilerler sonrası muamma
  • Nyandalee kullanıcısına yanıt
    Bak sana bir sır vereyim. 12 yaşından başlayıp ileride bende profesyonel oyuncu olup para kazanıcam (ki dönen paraların haddi hesabı yok. Dünya şampiyonasında bir milyon dolar verildi herhalde) gibi hayaller olduğu sürece ve bu hayaller ne zaman biterse o zaman oyunun devri biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Bak sana bir sır vereyim. 12 yaşından başlayıp ileride bende profesyonel oyuncu olup para kazanıcam (ki dönen paraların haddi hesabı yok. Dünya şampiyonasında bir milyon dolar verildi herhalde) gibi hayaller olduğu sürece ve bu hayaller ne zaman biterse o zaman oyunun devri biter.

baba bak ben 2000 lira kazandım
  • Nyandalee kullanıcısına yanıt
    ama şöylede birşey var. Ortalıkta baya boost'er oldu. Her ligde var. Bende yaptırıcaktım hatta ama olmadı. Bu boost yapanlara çözüm gelmezse Knight Online gibi olabilir oyun. En azından TR serverında.

Bu arada ben dia 5 olup çerçeve için boost yaptırmak istiyordum ama olmadı. Bi çıkamadık lanet olası yere :)
  • bence bu oyunun en az 10 sene geleceği var en kötü oyunlar bile 1-2 sene dayanırken lol gibi oyun en az 10 sene daha dayanır
  • hedef 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 31 Ekim 2014; 16:29:03 >
  • Geleceği vardırda gideceği yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Weste gel burada havalar güzel

yalnız ben feedleyene söver süpürürüm hata yaptımı duramam kızarım felan diyorsan gelme en fazla 3 gün sonra ban yersin
  • Adam gibi alternatifi cikasiya kadar gider lol 3 yil rahat gider bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol 2 çıkmazsa 20 yıl bile oynanır.Bu tür oyunlarda görüntü grafik sorun olmuyo örnek dota 1 hala oynuyanı var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.