Arkadaşlar bu oyunların bölgesini nasıl anlıyoruz PAL'mi NTSC ' mi ?
Arkasındaki numaraya bakacaksın.1 veya 3 ise ntsc, 2 ise pal
quote:
Orijinalden alıntı: asdfg_1453
Hangi numara bu
BLUS/BCUS= Amerika - 1 BLES,BCES= Avrupa - 2 BCAS,BLAS= Asia - 3
Şeklinde olması lazım, ayrıca 2. el olarak alınan oyunlarda BD'lerin üstüne bakmanız daha sağlıklı olacaktır, kutu ile içinde ki BD zaman zaman tutmuyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
quote:
Orijinalden alıntı: asdfg_1453
Hangi numara bu
Arka kapakta barkodun sol üstündeki numara.
quote:
Orijinalden alıntı: Vantage Point
BLUS/BCUS= Amerika - 1 BLES,BCES= Avrupa - 2 BCAS,BLAS= Asia - 3
Şeklinde olması lazım, ayrıca 2. el olarak alınan oyunlarda BD'lerin üstüne bakmanız daha sağlıklı olacaktır, kutu ile içinde ki BD zaman zaman tutmuyor :)
Hayda BCAS yazıyor Ulan nerden takasladım şu oyunu..
NTSC-U Amerika NTSC-J Asya PAL - Avrupa ( ülkemizdekiler )
Bu 3 numara oyunlar herhangi bir problem oluyor mu bana 3 numarayı vermiş God of War verdi eğer fark etmiyorsa geri vermeyim
Güzel konu olmuş yani iyiki sormusun çünkü bende bilmiyordum şimdi baktım hepsi pal oyunlarımın. Yani ben genelde 720p yazan kısmın yanındaki Pal kısmına bakıyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_35
Güzel konu olmuş yani iyiki sormusun çünkü bende bilmiyordum şimdi baktım hepsi pal oyunlarımın. Yani ben genelde 720p yazan kısmın yanındaki Pal kısmına bakıyordum.
Teşekkürler de tam cevabımı alamadım ben arkadaşlardan 3. bölgeyle 2. bölge arasındaki fark var mı diye ? Oyun God of War..
quote:
quote:
Teşekkürler de tam cevabımı alamadım ben arkadaşlardan 3. bölgeyle 2. bölge arasındaki fark var mı diye ? Oyun God of War..
Hocam Psn'den içerik indirceksen oyun 3. bölge olduğu için 3. bölgenin Psn'sinden indirceksin. 2. bölgeden indirirsen çalışmaz. Oyun Gow olduğu için bir problem teşkil etmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Carcharot
quote:
quote:
Hocam Psn'den içerik indirceksen oyun 3. bölge olduğu için 3. bölgenin Psn'sinden indirceksin. 2. bölgeden indirirsen çalışmaz. Oyun Gow olduğu için bir problem teşkil etmiyor
Tamam hocam ben takaslamıştım adamdan bilmiyordum 3. bölge olduğunu en azından br problem teşkil etmiyormuş , herhangi bir fark yoksa geri vermeyeceğim.
Vermene gerek yok. Satarken belki normal fiyatının çok az altında satabilirsin. Ama bir daha 2. Bölge almaya dikkat et
quote:
Orijinalden alıntı: Carcharot
Vermene gerek yok. Satarken belki normal fiyatının çok az altında satabilirsin. Ama bir daha 2. Bölge almaya dikkat et
Teşekkürler hocam..
2. el oyun bile alsam PAL bölge olmasına dikkat ediyorum her zaman ama arada satıcı yüzünden fire verdiğim 1-2 oyunda olmadı değil hani. (PAL diye satıyor ama oyun NTSC-U geldi 1-2 defa)
Klasik bir cevap olacak ama; oyunlarda bölge sorunu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: calyente
nasıl yok?
quote:
Orijinalden alıntı: X kare
quote:
nasıl yok?
Yani istediğin bölgeyi alıp cihazından çalıştırabilirsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: icarusdream
quote:
Orijinalden alıntı: X kare
quote:
nasıl yok?
Yani istediğin bölgeyi alıp cihazından çalıştırabilirsin :)
ama eklentiler çalışmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme