Şimdi Ara

oyunuma plat diamond adam gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunuma son zamanlarda plat çelıncır diamond adam gelmeye başladı gold herzaman varda bunlar hep karşı takımda oluyor hep bozgun hep bozgun veriyoruz acaba hesabım bugamı gitti ? riot a ticket falan atsam birşeyler olurmu

kendi ligim gümüş 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Kasım 2014; 0:28:41 >

• Normal oyunsa normaldir
  • Normal oyunda gelir Challenger bile gelebilir.
  • bunlardan kurtulmak için illa rankedmi gireceğiz ya nasıl işse geçen 2 çelıncır gelmişti takım skoru 0 20 falandı surda vermiyor bizim takım çokta inanmış onları yeniceğimizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Kasım 2014; 0:35:31 >
  • Build hero denemeyeceksen eğer ranked oyna. Normal oyunda 27 lvlde gelir challengerda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare botrk exploit
  • normal oyunda diamond adam yanına alıyo 15 20 level adam senle eşleştiriyo riotta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ara sezon boyunca rankedde dahamı çok lp geliyor ? düşersek dahamı az puan kaybediyoruz ?
  • botrk al geç sonra arkadaşlarına geçen çilingirleri ezdim diye artislenirsin
  • BlazeZ kullanıcısına yanıt
    botrk fixlenmemişmi hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

botrk fixlenmemişmi hala ?

xesxe
  • Duosu kekodur o yüzden geliyodur kardeş
  • Duo'sundan dolayi

• bu exploit baya yayıldı ya 17 lvl çarda bile hack kullananlar kaynıyor sınırsız ward atıyor bide adam sion ultisini istediği gibi yön veriyor normal yürür gibi falan
  • Ben Diamond 1 deyim. İkizimle duo giriyorum normal oyunda. O da Master liginde. Karşımıza ve yanımıza saçma sapan adamlar geliyor. Silver, Gold falan. Tamamen rastgele bence bu olay.

• Aynisi banada oluyor dunkiteambuilder oyunumda karsisi full master chalenger platti

• Hesabın buga girmiş kardeş. Hemen yenisini aç.

• Bu demek oluyorki sen daymındlık oyuncusun fidırlar yüzünden çıkamıyosun

• Kendini geliştirip onlardan birşey öğrenmen için fırsatın var işte kullan bunu, zaten diamond üstü adamlar normal oyuna stres atmaya yada şampiyon denemek için girmiştir çok ciddiye almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Bu demek oluyorki sen daymındlık oyuncusun fidırlar yüzünden çıkamıyosun

Ayn qnq

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.