Bildirim
oyunu yükleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nerden yükledin? -
kendi sitesinden, ilk o programı yükledim sonra çalıştırdım siyah bişey çıktı siyah bi ekranla "dmo-1-install.exe" diye sonra bazı dosyalar hakkında bişy söyleyip donuyo. lütfen yardım :(... -
Anlamadım sorunu tam olarak ss falan varsa bi göster yardım etmeye çalışim -
-
Hmm bir anlam veremedim tekrar indirmeyi denedin mi? -
defalarca, bilgisayarı açıp kapttımda yine olmadı. :( -
Bir anlam veremedim -
oynuyamıyacağım bi oyun daha :( neyse -
bu işletim sistemini kurarken düşünseydin keşke -
ykında format attırcam. o zaman düzelir mi? -
oyunu diğer bi bilgisayardan yükleeyip buna taşıudım oldu.yardımlarınız için tşekkür eederim. -
arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum yardımcı olabilcek var mı bazı sorularım var
Başlangıçta kaç tane digimon seçme şansımız var ?
En yüksek level kaç ?
Ne kadar sürede Boss kesebilcek güce gelebilirim?
Türk çok var mı varsa hangi serverda ? -
1-99 diye biliorum.[OYUNDAKİ LEVEL, STARTER DİGİMON SAYISI DEĞİL BAZILARI BUNU STARTER DİGİMON SAYISI SANIYOR!!!]
2-45 levelde olabilir sanırım resimde görmüştüm.
3-olcak gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rith -- 12 Ağustos 2011; 20:30:02 > -
şimdi sanırım oyun kapalı sitesi de... ne olacak acaba niye bu durumda ? -
joymax.. açmadı sadece sende olmuo yani -
ne zaman acılcak bu ya -
http://download.dmo.joymax.com/DMO_Install_20110805.exe ya alın direk download linki zorla program filan indirmeye gerek yok D:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X