Şimdi Ara

Oyunu sinir hastası olurcasına önemsemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var böyle arkadaşlar takımına feeder gelince burada gelip ağlıyıp zırlıyorlar görüyoruz. ki zaten bu oyun yüzünden bilimum oem ürünlerini parçalayanlarda var gerçekten anlam veremiyorum sonuçta bu oyunu eğlenceli vakit geçirmek için oynuyoruz bu süre zarfında bile böyle sinirlenip küplere bineceksek oyunun hiç mantığı yok demektir. son 3 yıldır bende bu oyunu oynuyorum ve bir kere sinirlenip etrafıma ve kendime zarar verecek aşamaya asla gelmedim. geçmiş konularıma bakarsanız lol genel başlığı altında takımıma feeder geldiği için ağladığımda görülmemiştir.
    demem o ki madem bu oyunu eğlenmek vakit geçirmek amacı ile oynuyoruz buna değsin ve takımımıza gelen yaşı küçük kardeşlerimizin,ergenlerin moralimizi bozmasına izin vermeyelim.
    söz konusu eğlenmekse bunu sadece kazanarak yapamayız bunun bilincinde olalım.zaten bazı maçlar oluyor ki öyle çekişmeli,kaybettiğinde bile eğlenmiş hissediyorsun.
    takımımıza gelen feederler ve troller oyunun amacına uygun insanlar bence çünkü gerçekten eğlendiklerini düşünüyorum. madem maçı kaybedeceğiz daha genç yaşta sinir hastası olmamak adına hep birlikte spamlayalım hep birlikte trolleyip eğlenelim

• Okumadım ama haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaza geldim mid blitz gittim kufur ettiler neden acaba çok eğleniyordum halbuki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok uyuz olduğum insan tipisin. Eğlenmek istiyosan orada normal oyun diye bişey var girersin oynarsın. Ranked'ın amacı ciddiye almaktır, gidip şampiyon deneyip sonra laf yiyince "oufffffff çk cddye alysnz, bn çk coolm" tribine girmek değil.

Ortalama 35 dakika desen adamın giden puanıyla beraber 70 dakikasını boşa harcamış oluyosun. Adam seni eğlendimrek için 70 dakikasını harcamak zorunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

En çok uyuz olduğum insan tipisin. Eğlenmek istiyosan orada normal oyun diye bişey var girersin oynarsın. Ranked'ın amacı ciddiye almaktır, gidip şampiyon deneyip sonra laf yiyince "oufffffff çk cddye alysnz, bn çk coolm" tribine girmek değil.

Ortalama 35 dakika desen adamın giden puanıyla beraber 70 dakikasını boşa harcamış oluyosun. Adam seni eğlendimrek için 70 dakikasını harcamak zorunda değil.

yazımda ranked sözcüğü bile geçmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

En çok uyuz olduğum insan tipisin. Eğlenmek istiyosan orada normal oyun diye bişey var girersin oynarsın. Ranked'ın amacı ciddiye almaktır, gidip şampiyon deneyip sonra laf yiyince "oufffffff çk cddye alysnz, bn çk coolm" tribine girmek değil.

yazımda ranked sözcüğü bile geçmedi

Normal oyunda oem ürünlerini kıranlar zaten ruh hastasıdır.

• etrafına zarar verme biraz abartı birşey ama bende oyun sırasında acayip heyecanlı oluyorum. kendi kendime sesleniyorum. drake gidiyor koşun falan diyorum. bi tane mal yüzünden 18-0 gittiğim oyunu verdiğimde çok sinirlenmiştim. oyundan sonra 15 dk falan sürdü o sinir o gün daha oyun atamadım ama o an geçti bitti.normalde de o kadar sinirlenirim. oyundan sonra 10 dk sonra geçer gider. bence bu kadar ciddiye almak yeterli. mouse fırlatan klavyeye falan vuranlar abartı ama hiç ciddiye almamak da saçma. insanız sonuçta dengesiz olmaya gerek yok. ayarında bırakınca streste üzüntüde sevinç de güzeldir. oyun sırasında yaşayıp bitirdikten sonra sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUKADAR DUYARSIZLIK PES DOĞRUSU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal oyunlarda kim OEM ürünlerini kırıyor
  • Zaten hiçbir insanın normal oyun için bu yazdıkların gibi sinir hastası olacağını zannetmiyorum
  • Eğer ciddi ciddi eğlenmek ve flame görmemek istiyorsan NA serverına geç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertthehunhar -- 24 Şubat 2015; 20:35:17 >
  • Sırf senin gibi troll tayfa yüzünden AB-batı sunucusuna geçtim.
  • Normal oyunu ciddiye alıyorum bir ara rahatlamistim feeder geliyordu birkez söylüyordum sonra geçiyordum şuan farkettimki flame yapmak alışkanlık olmuş bende sinirlenmedim dahi o flame ı yapıyorum ve bu kötü bir durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ile alakalı değil kişilik sorunları var insanımız da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortanız yokmu? Trollemeden eğlenemiyormusunuz? Dediğinin yarısında haklısın yarısında saçmalamışsın. Evet oyuna sinirlenmek kadar saçma birşey yok. Aynı zamanda tüm takım trollemek ve trolleri ve feederları haklı çıkarmakda en az onun kadar saçma. O zaman herkes ranked girip HÖÖ ÇOK ZEVKLİ İLK DEFA HAYMER OYNICAM HÖHÖHÖHÖH yapsın, ciddiyet kalmasın. Ciddi olup aynı zamanda sinirlenmemeyi öğrenmesi lazım TR serverının.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.