Şimdi Ara

oyunu silemiyorum yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

denetim masasından silerken veya uninstall ile silerken bu hatayı alıyorum

• arkadaşım bir yerlerde okudum du böyle bir sorunun sebebi işletim sisteminin türkçe olmasıydı yani hani bir oyun kurulurken bazen türkçe yapılır ya işte bunun sebebi bu Yani kısacası senin yapman gereken var olan işletim sisteminin Türkçe ise bölge dil seçeneklerinle oynadıysan onu tekrar türkçe yaparsan sorun çözülür denetim masa sından gir bölge ve dil ayarları yazar yada seçenekleri yazar ordan dili seç dilleri yani sonra ayrıntı de klavyeyi türkçe Q yap ve makineye reset at işlem tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

arkadaşım bir yerlerde okudum du böyle bir sorunun sebebi işletim sisteminin türkçe olmasıydı yani hani bir oyun kurulurken bazen türkçe yapılır ya işte bunun sebebi bu Yani kısacası senin yapman gereken var olan işletim sisteminin Türkçe ise bölge dil seçeneklerinle oynadıysan onu tekrar türkçe yaparsan sorun çözülür denetim masa sından gir bölge ve dil ayarları yazar yada seçenekleri yazar ordan dili seç dilleri yani sonra ayrıntı de klavyeyi türkçe Q yap ve makineye reset at işlem tamam

teşekkür ederim sorun çözüldü
  • Ne demek benim anlattığım yöntemle mi sorunu çözdün peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

Ne demek benim anlattığım yöntemle mi sorunu çözdün peki

evet
  • ccleaner kullanabilirsin silinmeyen dosyalar icin veya unlocker ama bu biraz daha karısık bir program ccleaner a gore :)
  • Sorunun çözüldüğüne sevindim :) kolay gelsin . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    bana yardımm edermisiniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim tavsiyem şu revo uninstaller programıyla güvenli şekilde silme yaparsanızda düzelebilirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.