Şimdi Ara

Oyunu daha iyi oynamak için ne yapmak gerekiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal maç gireyim deim herif beni görür görmez 1 saniye içinde hs atıyor. sürekli aynısı oluyor nasıl beceriyorsunu hs atmayı direkt

zaten ping 65-70 arasında geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 9 Temmuz 2017; 1:41:33 >

• 1- İzlemek,turnuvaları izleyip haritaların inceliklerini,koruma-saldırı taktiklerini daha iyi görebilirsin.
    2-Antreman. Maça girmeden 1-2 el deathmatch oyna mutlaka,ısınıp gir.
    3-İyi ekipman. Sıradan bir mouse ile kaliteli bir mouse arasında dağlar kadar fark oluyor. Sadece mouse değil tabi kulaklık monitör vs.
    4- Tabi ki tecrübe. Zamanla daha çok oynadıkça iyiye gittiğini göreceksin.

Yukarıda saydıklarım temiz bir oyun için geçerli tabi ki. Karşı takımda kol yok ama hile oluyorlar ondan sonra sen pro olsan ne yazar. Hack acı bir gerçek maalesef bu oyunda ..
  • Deathmatch, köşe kontrolü ve rakibe göre prefire, alıştırma ve antrenman haritaları.
  • oyunu biraz ciddiye al youtubeden maç tekrarları ya twitchten izle pozisyonları öğren mapleri öğren 500-600 saat geçirdikten sonra zaten kendinin de geliştiğini göreceksin şahsen bende öyle oldu 1.6 geçmişim vardı go fazla girmiyordm nova4 attı sonra bi başladım dmgye kadar çıkmıştım sonra oyunda geçirdiğim zaman fazlalıştı şuan lem-supreme arasındayım
  • hile varsa hiç başlamayayım . o kadar para kazanmalarına rağmen hileyi engelleyemiyorlarsa altında bir iş vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

hile varsa hiç başlamayayım . o kadar para kazanmalarına rağmen hileyi engelleyemiyorlarsa altında bir iş vardır.

oyun motoru source o kadar kolay değil :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.