Şimdi Ara

OYUNLARIM AÇILMIYOR YARDIM !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc nin anakartı yandıgı için bugün anakart değiştirdim adama oyunlarımın kalmasını söyledim oyunlarım duruyor ancak program listesinde hiç biri gözükmüyor. Oyuna çift tıklıyorum hiç birşey olmuyor dll hatası ve ya başka bir hata vermiyor ekran kartımda güncel sorun ne tam olarak bilmiyorum. bide c ye format atılmıs ve 64 bitti 32 yüklenmiş. Program listesinide attım acaba eksik bi program olabilir mi ?
     OYUNLARIM AÇILMIYOR YARDIM !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco1234 -- 17 Haziran 2013; 20:55:06 >

• Format atılmışsa çalısmaması normal.Bilgisayarcı arkadaş oyunların sistem klasorlerini yedeklemiş ve kısayol atmış muhtemelen.Eğer eski anakartla yeni anakartın chpiseti farklı ise mecburi format atmıştır.
    Burda anormal olan sizin bilgisayarcıya oyunlarım kalsın demeniz.(Yanlıs anlamayın bilgilendirme amaclı yazıyorum.)
  • Benin anlamadıgımda pc de 40 tane oyun var. bunların hepsini denemedim ama mesela wolfteam,Warcraft3, 18 Wheels of Steel American Long Haul, cs 1.8, call of duty,bmw m3 challenge gibi oyunlar sorunsuz çalışıyor ama crysis 3 darksiders2 prototype vsvs çoğu oyun çalışmıyor buna anlam veremedim beni bilgilendirirseniz sevinirim
  • Bazı oyunları sistem klasoru kopyalandığında calısır.Bazıları ise kayıt defterine vs vs işlendiği için çalısmaz.Eski oyunlarda oyle sıkıntılar yoktu ancak yeni oyunlar problem cıkartıyor..
  • Peki teşekkür ederim bilgi için o kadar emek boşa gitti ona üzülürüm :(
  • Arkaşlar sorunumu çözdüm dx11 kurdum ve oyunların hepsi açılıyor ancak bütün ayarlar yani save dosyalarım gitmiş malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OBLIVION - Açılmıyor yardım ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.