Şimdi Ara

Oyunlardan Soğudum Yardım(sohbet) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
7.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O silent hill olayında demek ki uyandirilan ingilizceci tek ben değilmişim. Abim oynuyordu ben de lisede yabanci dil bölümünde okuyorum. Beni uyandırıp şu bölümü geçemedim deyip notları okutuyordu 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlkokuldan beri video oyunlarını oynarım komşunun oğlunun kara kutusu vardı, cagirsada oynasam diye dilek tutardım resmen. Sonra gazeteden 8bit atari aldım Mario ile tanıştım pc ve xbox a kadar oynadım 36 yaşına geldim son yıllarda fps ve gta harici oyun oynamadım diğer oyunlar sıktı bikac gün oynayıp sildim taki Callof duty modern Warfare multiplayer mod la tanısan kadar. Oyun için sistem topladım, boş zamanlarda ve izinli günlerde çocukla hanımı uyutup sabaha kadar oynuyorum bi keyif aldığım bu oyun var zaten gerisi hayat koşuşturmasi stress vs derken oyunlar zevk vermemeye basliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamamak bir nevi en güzeli. DOTA - DOTA 2 - CS 1.6 - CS GO yıllarca online oyunlar arasından bunlarla oynadım durdum. Geldiğim nokta neresi ,
    Elimin altında RTX2060'li 144hz 'li sistem var. Ne oynuyorsun pc'de 2003 yapımı RISE OF NATIONS. nostaljik oyunlara gönlüm kayıyor.
    İşten , Eşten ve ileride olacak çocuklardan vakit kalmayacak. Büyük ihtimallde aldığım pc'yi satıp Macbook alacam yukarıda bir arkadaşın yazdığın gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

30 yaşındayım. Evliyim ve 1 çocuğum var.
    Büyük şehirde yaşıyordum, iş gereği bir sahil ilçesine taşındım buradayım 5 yıldır.
    Buranın ilk 3 senesinde ps4'ün gözüne vururdum. İşten her geldiğimde, hafta sonlar saatlerce oynardım sıkılmadan bunalmadan.
    Evlendikten sonra vakit olmayınca ps4 pro cihazımı sattım. Bilgisayarı sattım macbook aldım. Sadece FM oynamaya başladım. ( Evli insanlar için bire bir. Eşinle sohbet ederken önünde oynasın maç 😄 )
    Tekrar ps4 aldım, gamimg laptop aldım. Ps4'ü bir kez daha satıp Pro aldım. Şimdi hem ps içinde hem steamde bir sürü oyun var. Her indirim döneminde deli gibi oyun alıyorum. Ancak hiç birini oynamıyorum.
    Özellikle çocuk olduktan sonra vakit olmuyor. Vaktif olunca yastık ve joystick arasında seçim yapman gerekiyor :) genelde yastığı seçiyorsun.
    Daha beter olacaksın :)) açmak bile gelmeyecek içinden. Sadece oyun değil, dizi ve filmde izlememeye başlayacaksın. Artık masterchef, survivor izleyeceksin :))
    Oyun oynamaktansa tv karşısında boş boş uzanıp elimde telefon ile vakit geçirmek daha değerli geliyor artık.. çok istiyorum ama bende oyunlara veremiyorum maalesef kendimi...
    37 yaşındayım 2 çocuğum var ve benzer kaderi paylaşıyoruz Bir süre sonra iş sorgunluğu, sorumluluklar,çocuklarla zaman geçirme, eşin vs derken zaman akıp gidiyor ne yazıkki. İmzamdaki bilgisayar var, nintendeo wii var, psp var hiçbirinin yüzüne bakmıyorum belkide eskisi kadar keyifli güzel oyun yok yada bizim içimizdeki o çocuk ölüyor...

Akşamları biraz youtube, telefonda saçma sapan sosyal medya, tv de gereksiz bi kaç program bitti

• Iscaladon I kullanıcısına yanıt
    Valla 40 dk dizi muhabbetine bende katılıyorum. Bazen Dark açıyorum ama 10-15 dk sonra uyuyup kalıyorum. Siz eşinizle çok iyi bulmuşsunuz birbirinizi, bir ömür mutlu olmanız dileği ile :))

• porsux kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz şeyler çok mantıklı geldi bana. İşi gerçekçi yapmak için hammalığa vurdular ve oyunlar çok detaylandı.. özellikle şu loot dedikleri olay ( yanlış yazmış olabilirim :) ) beni çok yoruyor.
    Biz Medal of Honor, Call of Duty, Max Payne, Uncharted oynayan bir nesiliz. Sıka sıka gidiyorduk 😄

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Allah bağışlasın :)
    Oyun oynamaktansa tv karşısında sosyal medya olayı gün geçtikçe daha çekici geliyor çocuk uyuduktan sonra :)

• Alın bir PlayStation 2 kırık değilse kırdırın god of war 1 ve 2 metal gear 2 ve 3 gibi binlerce başyapıtı oynayın ps2 ye 4200 tane oyun çıkmış.

Sonra wii ve ps3 alırsınız mis gibi oyunlarda akarsınız. Grafik çöp oynanmaz demeyin 500tl lik lezbiyenli oyuna bin basacak oyunları mevcut.

• Taşlar zamanla yerine oturuyor. Bir nevi zamanla sönen ateş gibi zevkler de sönüyor. Ama daha sonra tekrar alevlenebiliyor.
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    hocam karakter geliştirme ekranı görmekten, skill ağacı görmekten gına geldi. loot yapacam diye çevreyi taramaktan gözlerim şaşı olacak bigün valla.. oyun dediğin sade olur, derdini anlatır. ondanda koyim şundanda serpiştireyim diye diye tüm oyunlar açık dünya, simülasyon oluyor..

• Ben de aynı durumdayım. Vaktim de olduğu halde oyun oynama isteğim yok eskisi gibi.

• Hangi oyundan soğudun söyle de oynamayalım.
    Enis Kirazoğlu'nun kulakları çınlasın 😂

• Aynı şeyi bende yaşadım 100 tane oyun var saatlerce oynadığım oyun yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Enis Kirazoğlu'nun kulakları çınlasın 😂
    Takip etmiyorum benzer mi düşünüyoruz ?
  • İş güçle alakası yok bence son zamanda çıkan oyunlar daha çok hayatta kalma tarzı olduğundan hikayesi güzel oyun bulmak zor. Bir de şu durum var önceden oyunlardaki grafik gelişmesi vavv dedirten turdendi efekt falan. Ama şimdi beni cezbeden gelişmeler artık ilgimi çekmiyor doymusum yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 2010 yillari arasinda knight oynarken aldigim zevki suan hicbir oyundan + barbarayla yatsam yine o zevki alamam.Ahh hayattan zevk alirken hayat cok güzelde alamiyoruz.Evlensem mi napsam:D

Aynen oda açık dünya ve loot yapılan oyunlardan nefret eder. Sıka sıka kafa yormadan gideyim diyor hep

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.