Şimdi Ara

OYUNLARDA TAKILMA VE SICAKLIK PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.15 gün önce aldığım Casper marka notebookumda Grid 2 ve Gas Guzzlers oyunlarının her ikisinde de arabaları hızlı sürerken takılmalar oluyor.Speed fan programı ile sıcaklıkları ölçtüm TEMP 1 sıcaklığı normalde 52 derece ama oyunlarda 70 dereceyi oyun açıldıktan 2-3 dakika sonra buluyor.İşlemci sıcaklıkları da normalde 36 derecelerde ve oyunlarda 50 dereceye yaklaşıyor.GPU sıcaklığı da oyunlarda nadiren 76 dereceye çıkıyor,ama ortalama 70 derecelerde oluyor.Öncelikle speed fan programında TEMP 1 yazan kısım bilgisayarın hangi parçasını gösteriyor cevaplarsanız sevinirim. Grid 2 oyununa güncelleme de yaptım ama aynı sorun devam ediyor.Sizce bu sorunlar neden oluyor yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada aklıma windows 8 den olabilir diye geliyor sizce windows 8 den olabilir mi?

İŞLEMCİ : İ7 4702 MQ
    EKRAN KARTI : NVİDİA GT 740 M
    RAM : 8 GB.
    SİSTEM : WİNDOWS 8

• Soğutucu kullanmanı öneririm, bide termal macunu yenile, laptop tozlanmışsa temizle sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vanhelsng07 V kullanıcısına yanıt
    Casper

• İyide bilgisayar daha yeni.Laptop 14 günde tozlanmazki.Termal macun sürmemiş olabilrler mi acaba yaparken bilgisayara.Birde bu speed fan daki TEMP1 neyin göstergesi?

GunslingeR085

Binbaşı

1403 Mesaj
    Sistem ve Tercihlerini Göster

Bugün; 16:13:48 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM

Soğutucu kullanmanı öneririm, bide termal macunu yenile, laptop tozlanmışsa temizle sorun çözülür.

0Paylaş

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
  • Soğutucu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold_Ringles

Soğutucu al.

+1 şöyle 100 tl üstü harca.

• uzun süreli oyun oynamak için laptoplar pek uygun değil heleki casper exper gibi markaların cihazları
    oyun için masaüstü vep ps3 alıcaksın
    arkadaşlar önerisini yapmış güzel bi notebook soğutucu ile sorunu kısmen çözersin
    tozlanma veya termal macun olayına hiç girme cihazın garantisini bozarsın bu gibi müdahelelerle çünkü casper olduğu için sana ileride garanti çak lazım olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplar için sağolun ama bir şeyi anlamadım.Soğutucu al diyorsunuz da yalnız oyunlarda ilk yarıştan itibaren hemen ısınmaz ki parçalar.Bana başka bir problem var gibi geliyor bu bilgisayarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.