Şimdi Ara

Oyunlarda periyodik fps düşüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aylardır pcmde olan ve bir türlü çözüm bulamadığım bir konu bu.Oyunlarda periyodik olarak fps düşüşleri yaşıyorum.Yani oyun 55-60 fpsden bir anda 30-35leredüşüyor.Haliyle oyun berbat bir hal alıyor ve bunu hiç durmadan yapıyor yani 5 saniye düzgün 2 saniye düşük fps oynuyorum.Laptop bu arada ve çoğu oyunda yapıyor çok az 2-3 oyunda yapmıyor takılma.Format attım format attıktan sonra nerdeyse tüm oyunlarda yapmaya başladı.Sıcaklık kaynaklı olduğunu düşünüyordum fakat fan temizletip termal macun yenilettim problem devam etti.Buna rağmen sıcaklık kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Herhalde pcci tam yapamadı.Şu anda işlemci sıcaklığı 65-70 arasında geziyor .Soğutucu almayı düşündüm fakat çözüm olmassa boşa para israfı olucak.
    Videoda çekicem en kısa süreçte.
    Edit:Oyunu oynarken görev yöneticisinden işlemciyi takip ediyorum ve oyunda kasmadığı anda kullanım %60-70 civarındayken kasma başladığı anda %35lere düşüyor.Benim aklıma işlemcinin kendini soğutmak için hız düşürmesi geliyor fakat bunu böyle 5-6 saniyede birmi yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impale -- 26 Ekim 2013; 14:21:43 >

• guc seceneklerinde islemciyle ilgili ayarlar var ordan yapabileceginiz biseyler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aletinizin sıcaklıklarını olcmeden bilmeden yorum yapılmaz. Verilerle gelin buraya yorum yapalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.