Şimdi Ara

Oyunlarda MSAA açınca siyah çizgiler beliriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi CS:GO olsun, TF2 olsun, GMod olsun, Metro olsun oyunlarda MSAA 2x bile yapsam ekranı yatay siyah çizgiler kaplıyor. Çok can sıkıcı bir durum. Ekran kartım; AMD/ATI Radeon HD6470M . Önceden böyle bir sorunum yoktu, nedense şimdi böyle. Buyrun CS:GO'dan ekran görüntüsü;

Oyunlarda MSAA açınca siyah çizgiler beliriyor

NOT: Driverı DDU'yla silip tekrar yüklemeyi denedim, yüklerken VGA Bağdaştırıcısı Sürücüsü yüklenemedi dedi ve siyah ekran verdi, o yüzden tekrar sistem geri yükleme yaptım. Şu an sorunum devam etmekte, acilen yardım lazım arkadaşlar, şimdiden teşekkürler...

• UP... Cevap verebilecek yok mu?

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Father -- 24 Temmuz 2015; 20:59:16 >
  • driver sorunu olabilir, şu andaki sürücüden başka sürümü kuramıyorsan format at derim. Bunun dışında düşük bir ihtimalde olsa ekran kartın bir arıza meydana gelmiş olabilir. msaa açınca karta daha fazla yük biner. yük binince kart sapıtıyor olabilir. Ama bance format atıp şu anki sürümden farklı bir driver sürümünü kurmayı dene.

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

driver sorunu olabilir, şu andaki sürücüden başka sürümü kuramıyorsan format at derim. Bunun dışında düşük bir ihtimalde olsa ekran kartın bir arıza meydana gelmiş olabilir. msaa açınca karta daha fazla yük biner. yük binince kart sapıtıyor olabilir. Ama bance format atıp şu anki sürümden farklı bir driver sürümünü kurmayı dene.

Sorunu çözdüm. Rasgele de olsa çözmüş oldum. Windows8.1'e yükseltme CD'im vardı. W7'den 8'e yükselttim, Ekran Kartı driverlarını kurdum ve şu an msaa açılabiliyor. Yardımcı olduğun için teşekkürler hocam.

ForumDH'yi seviyorum ya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Çizgiler Oluşuyor
    14 yıl önce açıldı
    Chrome - ekranda kırılmalar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.