Şimdi Ara

OYUNLARDA FPS SORUNU - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama biraz da bileşenlerden dolayı bir olay olduğundan buraya açtım. Yanlışsa affedin.

Laptop kullanıyorum özellikleri;

HP Pavilion g6

Fakat oyunlarda pek fps alamıyorum. Benim özelliklerimden düşük Toshiba pc kullanan bir kuzenim var laptop daha mini özellikleri de daha düşük ama benden iyi fps alıyor. Mesela Cs online oynuyordum bir aralar. Oynayan varsa bilir, Cs online'ın biohazard zombie diye bir modu var. O modda fps gerçekten gerekiyor. Bunny yapmak için vs. vs.
    Ama ben alamıyordum yani çok azdı pc yi ilk aldığımda ilk indirdiğim şeydi tertemiz pc. İnternette hızlıydı ama oyunda fps alamıyordum.
    Oyunlardaki fps alamama olayı tam olarak neye bağlıdır. Yani ben ayriyeten ne alsam iyi fps alabilirim.
    Cevaplarınızı bekliyorum, Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sennemhaek07 -- 2 Haziran 2014; 12:52:07 >

• sennemhaek07 S kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı modeli nedir? Güncel ekran kartı driver'ını yüklediniz mi?
  • Şöyle göstereyim.

• sennemhaek07 S kullanıcısına yanıt
    Burdan anlaşılmıyor fakat laptop'ınızda hem igp yani intel grafik birimi hem de AMD harici ekran kartı mevcut. FPS alamamanızın sebebi büyük ihtimalle AMD kartın oyundayken aktif olmamasından kaynaklı. Gpu-z yükleyip tekrar ss koyarmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.