Şimdi Ara

Oyunlarda düşük FPS sorunu? Çözüm bulamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda yeni bir bilgisayar topladım. Ekran kartı Gtx1080 TI ve işlemcim AMD ryzen 1700x olmasına rağmen oyunlarda yüksek fps almam gerekirken saçma bir şekilde 55-63 fps alıyorum. Çözümünü çok aradım ama bulamadım. Bilginiz varsa neden olduğuna dair çok sevinirim.

Donanımlar:
    Asus ROG Swift PG27V 27 Monitör 2k çözünürlük 165hz
    Nvidia GTX 1080 ti
    Amd Ryzen 1700x
    rog crosshair vi extreme anakart
    16 gb ram
    windows 10 işletim sistemi

• Driverleri en güncel versiyonlara güncelleyin. Chipset driverini yüklemeyi ihmal etmeyin. Çözünürlüğü 1080p olarak ve 2k olarak ayarlayıp işlemci ve ekran kartı kullanım yüzdelerini izleyin. Bunun için msi afterburner kullanabilirsiniz. Darboğaza sebep olan bir donanım var mı bakın. Ayrıca sıcaklıkları da kontrol edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Driverleri en güncel versiyonlara güncelleyin. Chipset driverini yüklemeyi ihmal etmeyin. Çözünürlüğü 1080p olarak ve 2k olarak ayarlayıp işlemci ve ekran kartı kullanım yüzdelerini izleyin. Bunun için msi afterburner kullanabilirsiniz. Darboğaza sebep olan bir donanım var mı bakın. Ayrıca sıcaklıkları da kontrol edin.
    Çok teşekkür ederim. Sorun chipset driver'ın güncel olmamasından kaynaklanıyormuş. Şuan 2k çözünürlükte istediğim fps yi alıyorum.
  • rayyot kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi oyunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Desparadoosyoutube
    lol fps arttırma 2019 bilgisayar hızlandırma
    https://www.youtube.com/watch?v=9jA9HGfTNZ0&t=236s

buradaki video yardımcın olabilir

• ben bu sorunun cevabını 3 aydır arıyorum bulamıyorum.herşeyi denedim hala da devam ediyor.

sistemim

i7700k
    asus rog 1070ti
    16gb 2666 ram

sistem önceden M.2 ssd üzerine kuruluydu dedim herhalde SSD problem yaratıyorum gittim bi 250gb SSD daha aldım sistemi ona kurdum ama hala devam ediyorum.sorunun ne olduğuyla ilgili kimsede net bir çözüm yok herkes farklı şeyler sunuyor.pubg oynarken 75 fps alırken birden 62 fps oluyor. hatta şuan buraya yazarken bile küçük performans kayıpları yaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.