Şimdi Ara

OYUNLARDA DONMUYO AMA İNTERNETTE DONUYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler derdim belli bugüne kadar hiç bi derdim yoktu. Farcry 3 ultra ayarlarda oynadım az önce ama internete girince pc donuyo 5 dakika snra felan düzeliyo, bugüne kadar hiçbir sorun yoktu. Bugün oldu bu olay, hala devam ediyo.

• Her tarayıcıda durum aynı mı ?
    Bu arada r harfin bozuk mu ?
  • Browser kaldır . Ccleaner ile kayıt defterini temizle. Sonra tarayicinin son sűrúmunu kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Her tarayıcıda durum aynı mı ?

• quote:

izmirliyizde biz

senin söylediğinide şimdi deniyorum bro.
    @frkn3899
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

quote:

Hocam imzanız kuralların ırzına geçmiş.
  • internete girdiğinizde görev yönetisi/işlemler bölümünden sıralamayı cpu'ya göre yapın.böylece olası bir işlemciye yüklenip, sistemi donduran programı bulabilirsiniz.aynı ekranda ram kullanımını da kontrol edin.bazı virüs ve spy'lar, buna sebep olabiliyor.keza açılan 5-6 tarayıcı sayfası da.başlangıçta çalışan işlemler kontrolu, virus ve spy taraması, combofix böyle durumlarda sık tavsiye edilen işlemler.yapmanız gereken, buna sebep olan programı bulmak.
    ayrıca "benim adım mecnun çınar!ben bu oyunu bozarım!".

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korop

internete girdiğinizde görev yönetisi/işlemler bölümünden sıralamayı cpu'ya göre yapın.böylece olası bir işlemciye yüklenip, sistemi donduran programı bulabilirsiniz.aynı ekranda ram kullanımını da kontrol edin.bazı virüs ve spy'lar, buna sebep olabiliyor.keza açılan 5-6 tarayıcı sayfası da.başlangıçta çalışan işlemler kontrolu, virus ve spy taraması, combofix böyle durumlarda sık tavsiye edilen işlemler.yapmanız gereken, buna sebep olan programı bulmak.

normalde bozamadığım oyun yoktur dediğinide yapmaya çalıstım ama donunca alt+gr yapıyorum görev yöneticisine bassamda gelmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

quote:

Orijinalden alıntı: korop

internete girdiğinizde görev yönetisi/işlemler bölümünden sıralamayı cpu'ya göre yapın.böylece olası bir işlemciye yüklenip, sistemi donduran programı bulabilirsiniz.aynı ekranda ram kullanımını da kontrol edin.bazı virüs ve spy'lar, buna sebep olabiliyor.keza açılan 5-6 tarayıcı sayfası da.başlangıçta çalışan işlemler kontrolu, virus ve spy taraması, combofix böyle durumlarda sık tavsiye edilen işlemler.yapmanız gereken, buna sebep olan programı bulmak.

normalde bozamadığım oyun yoktur dediğinide yapmaya çalıstım ama donunca alt+gr yapıyorum görev yöneticisine bassamda gelmiyo

Bad sector olma ihtimali var. HDTune veya muadili bir programla sağlık testi yaparsanız iyi olur.

• Yakın zamanda kurduğunuz bir programdan "Toolbar" vs. yazılımlar yüklenmiş olabilir.

Denetim Masası > Programlar ve Özellikler girin ve herhangi bir toolbar yüklenip yüklenmediğine bakın.
  • Combofix olayi cozdu beyler, 2 gundur ugrasiyorum sunu bastan yukleseydim keske

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.