Bildirim
oyunlarda .dll hataları help

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
direct x 9 hatası alıyorsun.Netten veya kurduğun cd nin içerisinde bulunuyorsa directx 9 u kurmayı dene.Bilgisayarında mevcut ise zaten kurmaz.Mevcut değilse kuracaktır ve hatan sona erecektir.
Bir de internetten ekran kartının oyun için gereken seviyede olup olmadığını kontrol et. -
yok ekran kartında sıkıntı yeni aldım daha i7 gt520m.. directx 9 yükledim ama hatalar hala devam ediyor .. help -
Bu programı aç ve dene bi.Google da karşılaştığın hataları kopyala yapıştır yaparsan çözümlerini buradan daha önce bulursun.
http://www.indirgen.com/4161-D3dx9_30.dll.html -
hepsini tek tek attım system32 ye ama yine aynı hatalar.. sanırım başka bi problem var off ya :( -
yardım lütfen -
Direct X 9 un son sürümünü yanılmıyorsam directx_nov2008_redist dosyasını yüklemelisiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- mouse tekerleği aşağı yukarı sorunu
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- lcd tv renk bozulması
- wmı provider host nedir
- zyxel modem kurulumu
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kaydı alma
- suya düşen telefona ne yapılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X