Şimdi Ara

Oyunlarda bir süre sonra fps düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinalden alıntı: yasar.oz<br /><br /> 1)mavi ekran hatası oldu ilk sırf bu işlemcinin çok güç çekmes 125w gibi aşrı güç
    1)remleri test ettik sorun çıkmadı
    2)ekran kartını değişirdik hd 4830 yi hd 4850 ile garantiden değiştim sorun devam etti..Şu an Shapper hd 7770 1GBYT 128 bit ddr5 kullaıyorum
    3)Fox con marka ana kartı değiştirdik yerine yine AM3+ destekli ASRock ana kart taktık mavi ekran sorununu asgariye indirdi işlemci fanından çok yüksesk ses çıkardı ama mavi ekran devam etti
    4)MSI 720 p 21 AM3+ dır diye taktık mavi ekran tamamen çözüldü işlemci fanından yükses ses sıcaklık değerleri boşta 63 derece oyunlarda 80 derecelere ulaştı oyunlarda yer yer fps düşmesi
    5)ana kartın sitesini kurcalarken 125w lık işlmeci desteği değil yerine 95 w lık işlmeci desteği olduğunu gördüm bunuda satıcıya geri vedim üstüne para koyup ..
    6)MSI 970 G46 ana kart aldım artık sorun çözüldü derkennnnnnnnnnnn... oyunlarda kasma sorunu devam ediyorum işlemci sıcaklığı boşta 46 oyunlarda 57 max görüyor oyun ilk açılışında sorun yok 5 dk sora kasmalar bas gösteriyor..
    son olarak slot fanı değişeceem buda olmassa makinayı camdan asağı atacam tövbe çekip playsataionlara dönecem ..
    Makina Özellikleri
    AMD PHENOM II X6 1090T 3,2GHZ
    SHAPPER 7770 1 GBYT 128 BİT DDR5
    8GBT Hİ-LEVEL REM (2X4)
    600 W HigtPower psu
    bu sorun neden mavi ekranı çözdüm şimdide oyunlarda yer yer fps düşmesi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Temiz bir format atin windows 8.1 kurun. fps dusme sorunu aynen yasiyordum bu sekilde cozmustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bi şekilde format attım ama hep win 7 64 bit ultimate kurdum hin 8.1 i denemedim..acaba işlemci fanım slot fan bunu collar master hipper evo felanmı almalıyım
  • Onla alakali oldugunu sanmiyorum kesinlikl
    e windows 8.1 kurun.

• Hangi oyunlarda sorun yaşıyorsunuz,Burada ekran kartınızın benchmark testlerinde oyunlarda alınan fps sonuçları var karşılaştırın.
  • Testleri inceledim en az puani benim kart almis..Ama metro last night I I call of date gostu ben takilmadan oynuyodum simdi ana karti degisince niye takiliyo..Olay soyle oluyo p.c yi aciyorum ardindan oyunu aciyorum sikinti yok yag gibi kayiyor goruntu son ayarlarda ..5 dk sonra felan islemci faninda sesler artmaya basliyo ses arttikca kasilmalar basliyo kasilmada soyle 5sn gibi kasiyo 10 sn gibi normale donuyo 5 sn gibi kasiyo 10sn normale donuyo boyle devam ediyo sicaklik da bu esnada 47 derecede baslayip 57 dereceye cikiyo max olay bu

• EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    testleri inceledim en az puani benim kart almis..Ama metro last night I I call of date gostu ben takilmadan oynuyodum simdi ana karti degisince niye takiliyo..Olay soyle oluyo p.c yi aciyorum ardindan oyunu aciyorum sikinti yok yag gibi kayiyor goruntu son ayarlarda ..5 dk sonra felan islemci faninda sesler artmaya basliyo ses arttikca kasilmalar basliyo kasilmada soyle 5sn gibi kasiyo 10 sn gibi normale donuyo 5 sn gibi kasiyo 10sn normale donuyo boyle devam ediyo sicaklik da bu esnada 47 derecede baslayip 57 dereceye cikiyo max olay bu
  • Konuyu isterseniz birde forumda anakartınızın kullanıcı kulübü vardı oraya açın kullanan arkadaşlar daha iyi tavsiyelerde bulunabilirler.Linki http://forum.donanimhaber.com/m_77312441/tm.htm

Bende oradan takip edeceğim konuyu.

@yasar.oz
  • teşekkürler bide orada arayayım sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.