Şimdi Ara

Oyunlara Mod nası yapılır???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi oyuna nası mod yapabilirim Oyun Generals Yani Generals e yapcam eğer zorsa sade Türkiye Kolaysa bi sürü ülke yapmayı düşünüyom nası yapıldığını bilmediğim için yardımlarınızı bekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doguhano -- 17 Ağustos 2006; 23:50:07 >

• Evet nasıl yapılır öğrenip bi deneyeyim bende
  • Abi hata bizdeki size sorduk verilen cvplara bakınya lütfen konuyu değiştirmeyelim
  • BEN BİLİYORUM OYUNUN TXDLERİNİ TXD WORKSHOP DENİLEN BİR PROGRAMLAR YAPIYORUZ. FAKAT YÜKLEME İŞİNİ TUTTURAMADIM GÜZEL GTA SA GİTTİ

• önce bu oyunun 3d dosyalarıyla oynayıp onları değiştirecek bir program bulman lazım o zaman mod yapabilirsin ok
    arkadaşlar geyik peşinde heralde
  • Mod'u kendin mi yapıcan. Tek başına biraz zor.
  • yav adam bır soru sormus bılen varsa yardımcı olsun kım kımın ne kadar bılgılı oldugunu nerden bılebılır belkı ıse yarar bırseyler yaparda bızde oyunarız alla alaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion da Nasıl Hile Yapılır?
    18 yıl önce açıldı
    mmorpg oyunlar nasıl yapılır
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

BEN BİLİYORUM OYUNUN TXDLERİNİ TXD WORKSHOP DENİLEN BİR PROGRAMLAR YAPIYORUZ. FAKAT YÜKLEME İŞİNİ TUTTURAMADIM GÜZEL GTA SA GİTTİ

Oda basit baslarda felaket zorlandim ama onu sadece fotosop nan halledersin

• quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

yav adam bır soru sormus bılen varsa yardımcı olsun kım kımın ne kadar bılgılı oldugunu nerden bılebılır belkı ıse yarar bırseyler yaparda bızde oyunarız alla alaa

Sende olmasan ne yapcaz
    kardeşim bilen varsa sölesin yoksa bişi yazmayınya Mizah Eğlence kısmının linki aşşağıda istyen orda yapsın

http://resim.donanimhaber.com/forumid_286/tt.htm

• 13 yaşındayım gta ya mod yapmayı biliyorum
  • abi mod için pro lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.