Bildirim
Oyunlara Mod nası yapılır???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet nasıl yapılır öğrenip bi deneyeyim bende -
Abi hata bizdeki size sorduk verilen cvplara bakınya lütfen konuyu değiştirmeyelim -
BEN BİLİYORUM OYUNUN TXDLERİNİ TXD WORKSHOP DENİLEN BİR PROGRAMLAR YAPIYORUZ. FAKAT YÜKLEME İŞİNİ TUTTURAMADIM GÜZEL GTA SA GİTTİ
-
önce bu oyunun 3d dosyalarıyla oynayıp onları değiştirecek bir program bulman lazım o zaman mod yapabilirsin ok
arkadaşlar geyik peşinde heralde -
Mod'u kendin mi yapıcan. Tek başına biraz zor. -
yav adam bır soru sormus bılen varsa yardımcı olsun kım kımın ne kadar bılgılı oldugunu nerden bılebılır belkı ıse yarar bırseyler yaparda bızde oyunarız alla alaa -
quote:
Orjinalden alıntı: _ALISH_
BEN BİLİYORUM OYUNUN TXDLERİNİ TXD WORKSHOP DENİLEN BİR PROGRAMLAR YAPIYORUZ. FAKAT YÜKLEME İŞİNİ TUTTURAMADIM GÜZEL GTA SA GİTTİ
Oda basit baslarda felaket zorlandim ama onu sadece fotosopnan halledersin
-
quote:
Orjinalden alıntı: scorpıon78
yav adam bır soru sormus bılen varsa yardımcı olsun kım kımın ne kadar bılgılı oldugunu nerden bılebılır belkı ıse yarar bırseyler yaparda bızde oyunarız alla alaa
Sende olmasan ne yapcaz
kardeşim bilen varsa sölesin yoksa bişi yazmayınya Mizah Eğlence kısmının linki aşşağıda istyen orda yapsın
http://resim.donanimhaber.com/forumid_286/tt.htm
-
13 yaşındayım gta ya mod yapmayı biliyorum -
abi mod için pro lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X